Як виглядає донька першої учасниці “Холостяка” Яни Соломко від українського бізнесмена: істинна американка

Донька Яни Соломко виглядає наче маленька копія колись знаменитої мами.

Популярність і успіх прийшли до пишної красуні Яні Соломко в 2011 році, коли українські глядачі побачили перший сезон проекту “Холостяка”. Стримана і чарівна Яна підкорила серця телеглядачів і у дівчини з’явилися десятки тисяч шанувальників. Вона відрізнялася від інших учасниць: у ній була та природність, яка імпонує суспільству. Яна дійшла до фіналу, їй пророкували перемогу, але холостяк вирішив пов’язати особисте життя з іншою дівчиною — Олександрою.

Невдале особисте життя та подарунок долі

Соломко не приховувала, що важко переживала вибір холостяка. Дівчина довго не могла зрозуміти вибір Максима Чмерковського і до сих пір не знає, чи було це власне рішення молодої людини. Яна каже, що їм вдалося зберегти з Максимом дружні стосунки. Але з часом спілкування зійшло нанівець.

Через декілька років Яна Соломко стала щасливою дружиною. Вона познайомилася з впливовим бізнесменом на ім’я Олег за кордоном, і у 2014 році побралася з ним. Співачка каже, що одразу зрозуміла, що вийде заміж за нього і народить від нього дітей.

Через рік після весілля в сім’ї Яни і Олега сталося диво – на світ з’явилася донька Кіра. Дівчинка народилася в Америці, в місті Майамі. Пара планувала й інших дітей, але не судилося — Яна та Олег розлучилися.

Донька Яни Кіра

Маленький дівчинці вже 6 років. Яна прийняла рішення, що дитина буде публічною особистістю, тому не ховає її від шанувальників та користувачів. Варто підкреслити неймовірно схожість між матір’ю та донькою.

Очевидно, що виконавиця вирішила зробити на цьому акцент, тому часто робить собі і дитині однакові зачіски та підбирає одяг, який буде добре виглядати у тандемі.

Схожі статті