Христина Орбакайте показала, як виглядає і поводить себе уся родина Алли Пугачової поза телекамерами

Можливо ви мали якесь уявлення про родину Примадонни? Варто подивитися це відео, щоб зрозуміти їх краще.

Російська співачка Христина Орбакайте відсвяткувала 9-й день народження доньки Клави в сімейному колі. Клава – молодша дочка Христини Орбакайте. Народилася в шлюбі з бізнесменом Михайлом Земцовим. Народилася 30 березня 2012-го року в Майамі.

Свято Клави Земцової

Серед гостей на заході була і бабуся дівчинки – Алла Пугачова з чоловіком Максимом Галкіним і двійнятами Лізою та Гаррі. Незважаючи на те, що Ліза і Гаррі на два роки молодші за Клаву, вони припадають їй тіткою і дядьком. Діти часто проводять час разом.

Так як свято було дитячим, батьки запросили аніматорів, які розважали маленьких гостей, влаштовуючи справжнє шоу і проводячи конкурси. Справитися з завданнями дітям допомагала і Примадонна. Як зазначив Максим Галкін, весело було і дітям, і дорослим.

Сімейне фото, яке було зроблено у фотозоні на дні народження Клави Земцової.

Свій музичний талант на святі продемонструвала і сама Клава, виконавши для гостей пісню. Наймолодша онука Примадонни, судячи з усього, вирішила продовжити сімейну справу і подумує стати співачкою. В її дискографії вже є пісня і на іспанською мовою. Завершився вечір танцями, під час яких дорослі та діти кидалися один в одного паперовими гірляндами, і красивим святковим тортом.

Справжня родина Алли Пугачової

Нещодавно Христина Орбакайте опублікувала відео зі свята, у якому усі зірки поводять себе дуже природньо, що дає можливість фанатам побачити кумирів у зовсім іншому амплуа.

Зіркові діти нічим не відрізняються від звичайних, а самі зірки, здається, самі втомилася від сцени і насолоджувалися родинним колом. Єдине, що на цьому відео видавало в них знаменитостей — це очевидна немаленька вартість свята.

Схожі статті