Після чуток про домогання Костянтин Меладзе зізнався, що його шлюб з Вірою Брежнєвою зазнав серйозних змін

Що відбувається у шлюбі Костянтина Меладзе та Віри Брежнєвої?

Костянтин Меладзе не полюбляє давати інтерв’ю та намагається не розповсюджуватися стосовно особистого життя, тим паче романтичного. Тим не менш, нещодавно він взяв участь у короткій розмові з журналістом YouTube-каналу “Kyiv Live”. Саме під час цієї бесіди з’ясувалося, що пандемія вплинула і на подружнє життя композитора та співачки, і внесла свої корективи.

Що змінилося у шлюбі Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе?

Продюсер зізнався, що Віра Брежнєва нарешті змогла пірнути у побут з головою. Виявилося, що співачки цього не вистачало. Вона мала змогу зайнятися і кулінарією, і прибиранням, і всім іншим, що стосується її будинку та догляду за ним.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе
Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе

Тим не менш, дуже скоро обидвом це набридло. Адже Віра та Костянтин люди творчі і потребують натхнення та енергії.

“Спочатку це всім було навіть за щастя – посидіти вдома, відчути сімейні узи. Але з часом артист починає нудьгувати по концертах, по публіці. Ми поступово перейшли в робочий режим”, – розповідає композитор.

Нагадуємо, що це інтерв’ю вийшло через невеликий проміжок часу після скандального зізнання Ані Лорак у тому, що Костянтин Меладзе пропонував їй особисті стосунки взамін на кар’єру співачки. Рідний брат продюсера Валерій Меладзе прокоментував заяву і додав, що це повна нісенітниця.

Сьогодні Оля Полякова підтримала Кароліну і розповіла, що Костянтин не оминув і її, і запропонував такий самий варіант співробітництва. Шоу-бізнес поділився на два табори: одні вірять Костянтину, інші довіряють словам Кароліни.

Схожі статті