Лариса Доліна в темних окулярах засвітилася на могилі покійної Юлії Началової: “Не хочеться нічого говорити”

Відома російська співачка Лариса Доліна провідала покійну Юлію Началову на кладовищі, куди приїхала не одна.

Лариса Доліна вже не один десяток років виступає на сцені, яка подарувала їй купу хороших друзів. Артистка близько спілкується з багатьма колегами по цеху, та особливо дорогою для неї була Юлія Началова. Героїня статті навіть стала хрещеною мамою для доньки Юлії Віри Алдоніної, а смерть зірки стала справжнім потрясінням для всього шоу-бізнесу.

Юлія Началова
Юлія Началова

В березні 2019-го Началова померла від зараження крові та серцевої недостатності, викликаних ускладненнями після операції на нозі через гангрену. Їй було всього 38 років.

Тепер про єдину доньку співачки піклується її колишній чоловік, футболіст Євген Алдонін. Також дівчинку підтримує Доліна, яка не забуває і про саму Юлію.

Лариса Доліна з Юлією Началовою та її дочкою Вірою
Лариса Доліна з Юлією Началовою та її дочкою Вірою

У себе в Інстаграмі Лариса Олександрівна поділилася кадрами з відвідин могили своєї подруги на Троєкуровському кладовищі, де вона побувала разом з онучкою Олександрою та дочкою Ангеліною. Артистка одягла сірі джинси та чорну стьобану куртку, доповнивши образ темними сонячними окулярами та поясною сумкою від Gucci. У кадрі вона обнімає сумну онучку, яка залишила для покійної равлика з пластиліну.

“Ось… З’їздили до Юлі… Не хочеться нічого казати… Світла пам’ять”, — написала Доліна.

Онучка Лариси Доліної на могилі Юлії Началової
Онучка Лариси Доліної на могилі Юлії Началової
Могила Юлії Началової
Могила Юлії Началової

Коментатори також висловили свої співчуття близким Началової та зазначили, що її голос неможливо забути, з чим важко сперечатися.

Судячи з того, що її могила завжди прибрана і прикрашена квітами, не має сумнівів у тому, що Юлію досі люблять і пам’ятають як позитивну та життєрадісну людину. А більше подробиць з непростого життя померлої співачки дізнавайтеся з наступного відео:

Схожі статті