Колишній Тіни Кароль заявив, що поп-діва закрутила роман з Євгеном Огіром, перебуваючи в інших відносинах

Історія кохання Тіни Кароль та Євгена Огіра змусила плакати всю країну, але нещодавно спливли деякі непривабливі її подробиці.

Колишній обранець Тіни Кароль, соліст гурту “Иванушки International” Кирило Туриченко, дав відверте інтерв’ю для YouTube-каналу “Алена, блин”, в якому вперше розповів про стосунки з української поп-дівою. Як виявилося, виконавці зустрічалися два роки, але до весілля справа так і не дійшла, оскільки Тіна розбила серце коханого.

Познайомилися вони на фестивалі “Чорноморські ігри” в Каховці, Кароль на той момент було всього 16 років, а Туриченко 18:

“Вона тоді була такою пишечкою, але вона була дуже симпатичною дівчинкою завжди, і дуже талановитою”, — згадує співак.

Кирило Туриченко та Тіна Кароль в юності
Кирило Туриченко та Тіна Кароль в юності

На той момент ще не було телефонів та соцмереж, тому вони переписувалися звичайними паперовими листами. Потім Тіна вчилася в Києві, а Кирило в Одесі, при цьому вони особливо не спілкувалися, хоча знали одне про одного.

Після того як Кароль здобула перемогу на конкурсі “Нова хвиля”, вона разом з Туриченко випадково потрапляє у відбір на Євробачення. Це був цілий проект, в рамках якого його учасники живуть в одному домі, як на Фабриці зірок:

“Ясна річ, що всі ці наші почуття, які були давним-давно забуті, вони знову заграли. І в нас починаються відносини саме там, хоча вона це дуже приховує тоді від свого продюсера, дуже хвилюється, щоб він про це не дізнався [мова йде не про Євгена Огіра, а про першого продюсера співачки]. Вона тоді займає перше місце, а я займаю друге. Вона їде до Греції, а я залишаюся в Києві, ось”.

Кирило Туриченко
Кирило Туриченко

Відносини пари продовжується і після виступу Тіни на Євробаченні, хоча зірка не поспішає їх оприлюднювати та приховує від публіки:

“Ми зустрічаємося дуже таємно — коли всі їдуть, я приїжджаю до неї і тихенько там живемо в однушці. Рано їду, щоб ніхто не знав. Ми приховували дуже довгий час. Ну і потім, власне, я дізнаюся про інші її відносини [з Євгеном Огіром]. Ну в нас вже відносини тоді такі були — вона вже була суперзіркою, а я так, Кирило Туриченко. Я випускав якісь пісні, але в мене все не виходило цього зробити”, — каже герой статті.

Тіна Кароль на Євробаченні у 2006 році
Тіна Кароль на Євробаченні у 2006 році

Ось, що Кирило відповів на питання ведучої про те, як він пережив розбите серце:

“Часу не було переживати. Було боляче, прикро. З іншого боку, ми потихеньку розпливлися в різні сторони, як кораблі розійшлися. Не було якоїсь супер образи. Якось повільно все це було зрозуміло. Був би я може відоміше та багатше, я, мабуть, думаю, що тоді б було все”.

Кирило Туриченко
Кирило Туриченко

Також Туриченко зізнався, що знав Євгена і пам’ятає його як дуже хорошого хлопця. Коли він пішов з життя, співак підтримував Тіну та навіть досі вітає її з днями народження, не дивлячись на те, що вона сама йому не пише.

Історія кохання, яка змушує плакати. Тіна та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

Схожі статті