Віра Брежнєва вийшла на зв’язок після звинувачень Меладзе у домаганнях: натякає, що цього всього не було

Віра Брежнєва не збирається порушувати мовчання, але натяк зробила.

Про звинувачення Ані Лорак Костянтина Меладзе в домаганнях прокоментували день не усі. Втім, дружина композитора весь цей час зберігала мовчання.

Хаос на сторінці дружини композитора

На сторінці артистки відбувається справжній хаос: підписники радять співачці розбити носа Ані Лорак, розібратися з нею та з Олею Поляковою та пишуть багато інших неприємних речей. Інші ж вирішили зайнятися кібербулінгом і згадали Вірі усі її  гріхи. Мовляв, вона сама колись зраджувала чоловікові з Констянтином і точно не здивована новинами.

Скріншот коментарів на сторінці Віри Брежнєвої.

Деякі взагалі мають власну теорію: Віра погодилася на таке співробітництво, а потім закохалася. Співачка не видаляє подібні коментарі, не коментує їх і взагалі робить вигляд, що нічого страшного не відбувається.

Прозорий натяк від Віри

Однак, нещодавно на особистій сторінці Віри у соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація в розділі stories, в якій співачка прозоро натякнула на те, що в звинуваченнях Ані Лорак немає ніякого сенсу. Мовляв, багато шуму без нічого.

Скріншот публікації Віри Брежнєвої.

Нагадуємо, що в останньому інтерв’ю Ані Лорак натякнула на те, що Костянтин Меладзе запропонував її особисті відносини взамін на розвиток її кар’єри. Глядачі одразу ж звинуватили його в харасменті. Тим часом Ані Лорак забрала свої слова назад і пояснила, що її невірно зрозуміли. Втім, механізм вже запустився і до справи підключилася Оля Полякова, яка зізналася, що Костянтин пропонував їй особисті стосунки також. Полякова стверджує, що вірить Кароліні тому, що сама пройшла через це. Російські зірки натомість заперечують і не вірять у те, що говорять за спиною Костянтина.

Висновок наступний: якщо хочеш давати відверте інтерв’ю — будь відвертою до кінця або взагалі нічого не говори.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.