Поки закохана Тіна Кароль розповідає про свої почуття, Дан Балан вівсю запалює з вродливими дівчатами

Дан Балан не публікує свої розваги в соціальних мережах, але за нього це роблять його фанатки.

Справжнім зіркам навіть пандемія не перепона. Поки українські знаменитості відпочивають на курортах, Дан Балан працює у поті лиця.

Дан Балан запалив на міні-концерті

Молдавський красень знає, як треба розважатися. Певно, саме тому його кличуть навіть на крихітні вечірки. Як це сталося нещодавно.

На одному з фан-акаунтів в соціальній мережі Instagram з’явилися фотографії та відео з нещодавнього виступу співака. Він виконцваі власні хіти для доволі невеликої групи людей і в  доволі маленькому приміщенні.

Тим не менш, у співака було організовано усе — від якісного звучання до професійної підтанцьовки у виконанні вродливих дівчат. Слухачі неабияк насолоджувалися виступом талановитого виконавця. А сам знаменитість активно проводить час з дівчатами і поза камерами фанатів та активно публікує відео зі співпраці різноманітними співачками.

Нагадуємо, що декілька днів тому мережа вибухнула від вражаючої новини — Володимир Завадюк, продюсер шоу “Голос країни” розповів, що роман між Даном Баланом та Тіною Кароль був штучно створений для утримання рейтингів шоу.

11-й сезон закінчився тим, що Тіна Кароль назавжди покинула проект. А декілька днів згодом, співачка зізналася, що закохана. Нікого не здивує, якщо усі ці події пов’язані між собою, а Кароль скоро розсекретить ім’я обранця. Більш того, шансів на те, що ним виявиться Дан Балан після усіх новин мізерні.

Глядачеві ж нічого не залишається, окрім як побажати поп-діві справжнього кохання та щастя з новим обранцем, а Дану знайти нарешті любов.

Схожі статті