ТОП-10 найрозкішніших вечірніх суконь, які одягала Камалія на світські заходи: Оксана Марченко здає позиції

Камалія вибирається не гірше самої відомої модниці Україні і варта уваги. Усі деталі в статті.

Українська співачка Камалія носить титул Місіс Всесвіт. Втім, вітчизняні ЗМІ ніколи не називали її “іконою стилю”, як робили це з Катериною Осадчою та Оксаною Марченко. Наталя Шмаренкова (Камалія) можливо і не володіє бездоганним смаком та відчуттям стилю, але деякі сукні з її гардеробу варті уваги.

Найяскравіші та найрозкішніші сукні співачки Камалії

Білий колір виконавиці підходить понад усе.

Співачка намагається якомога частіше показувати свій бюст, адже цього вимагає форма її фігури. V-образний силует дуже витягує талію співачки і робить її стрункішою.

Блискучі елементи на сукнях личать Камаліі, але не завжди виглядають гармонійно в купі.

У холодну пору року, співачка завжди обирає максимально прикриті сукні. Також Камалія часто надає перевагу декору у вигляді камінців.

Атласні тканини також добре підкреслюють вроду співачки. Однак, яскраві кольори не надто їй до лиця, адже Камалі сама по собі дуже яскрава.
Відкриті образи найбільше підходять Наталії. Однак, час іде, у співачки підростають доньки і їй доводиться обирати скромніші речі.

На цих фотографіях можна навіть побачити деяку схожість зірки з  Памелою Андерсон. Хижий погляд артистки прекрасно уживається з розкутою сукнею.

Повітряні образи, які спробувала Камалія прекрасно виглядають самі по собі. Втім, вони не підходять співачці через тип її зовнішності.

Фотографія у білій сукні була зроблено, коли Камалія готувалася стати матір’ю двійнят. Вдалий вибір для жінки, яка збирається народжувати найближчим часом.

Схожі статті