У вагітної Каті Осадчої та Юрія Горбунова фінансова криза: телеведучі змушені шукати найдешевші авіаквитки

Неочікувано з'ясувалося, що Катя Осадча літає лоу-костами, поки інші зірки орендують приватні літаки.

Вагітна Катя Осадча пробула у Туреччині близько двох неділь. Відома українська телеведуча завітала до цієї гостинної країни для того, щоби взяти інтерв’ю в Олі Полякової, в ході якого з’ясувалося, що зірка виношує третю дитину. Після цього Катя змінила геолокацію та влаштувала власний відпочинок з коханим чоловіком Юрієм Горбуновим і маленьким сином Івасиком.

Яскраві фото з відпочинку Каті Осадчої та Юрія Горбунова

Лінійка яскравих атмосферних фотографій, яку цієї весни опублікувала Катя на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram неймовірно порадувала її підписників, які підозрювали про цікаве положення знаменитості ще з зими. Зірки позували на білосніжній яхті та проявляли ніжні почуття одне до одного та до своєі дитини.

Навіть Юрій Горбунов вирішив публічно показати свою ніжність до ненародженого малятка. Для зіркової пари це дійсно рідкість, адже у минулий раз вони приховали абсолютно усе, що стосувалося вагітності. Навіть зараз Івасик не показує свого обличчя за своїм бажанням та подачі подружжя.

Лоу-кост для зірок?

Можливо зірковій парі дійсно не вистачає грошей на повноцінний авіарейс. Адже лоу-кости дуже незручні для перельотів, особливо сімейних, з маленькими дітьми. Втім, фотографії телеведучої з подібного рейсу також можуть свідчити про грамотну рекламу, яку телеведуча влаштувала за кругленьку суму. Важко повірити, що у зірок тележурналістики зараз немає грошей, адже вони активно працювали увесь сезон та змогли собі дозволити двонедільний відпочинок на курорті.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.