Ксенія Мішина залізла у телефон Олександра Еллерта та показала, чию світлину поставив на заставку шоумен

У те, що пара Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта буде разом після проекту - мало хто вірив, втім знаменитості день у день доводять силу свого кохання.

Ксенія Мішина стала супермедійною персоною після участі у шоу “Холостячка”. Жінка, на щастя, знайшла свою долю на проекті. Олександр Еллерт став обранцем популярної акторки і навіть, коли всі камери згасли, пара не розлучилася.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки. Фото взято на сайті телеканалу “СТБ”. 

Цікаво, що вже понад пів року закохані живуть разом, але весілля так ще й не було. Самі ж потенційні молодята казали, що гучного свята робити не бажають: так хочуть провести день разом з близькими, а потім вже й повідомити прихильників.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт. Фото взято на просторах мережі. 

Прихильники активно стежать за життям пари та очікують, коли ж все ж таки заповітна обручка з’явиться на руці Олександра та прикрасить Ксенію…

Втім, нещодавно Мішина знайшла дуже дивне фото на заставці в Еллерта. Виявляється, Олександру є ким милуватися і на світлинах у телефоні. Своїм відкриттям Ксенія поділилася у сторіз свого акаунту в Інстаграмі.

Ксенія Мішина знайшла у телефоні Олександра Еллерта фото жінки. Скриншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Нікого іншого, окрім Ксенії, звісно й не могло бути у телефоні Олександра. Втім, це дивакувате фото зі зйомок дуже розсмішило акторку. У костюмі бургера та із невдоволеним обличчям – стоїть зірка “Кріпосної”.

Сам же Олександр за кадром виправдовувався та казав, що саме через це у нього і гарний настрій завжди.

Схожі статті