Софія Ротару не кохала свого єдиного чоловіка? Родичі покійного коханого співачки розповіли іншу правду

Він був єдиним чоловіком у її житті і здавалося б неможливо сказати щось погане про цей шлюб. Втім, знайшлися люди, які повивертали брудну білизну.

Конфлікт між Софією Ротару та братом її покійного чоловіка Валерієм триває до сих пір. Він не хоче й знати колишню родичку і запевняє, що вона не кохала свого чоловіка.

Чому Валерій Євдокименко так стверджував?

Аргументом у цьому твердженні виступає той факт, що Софія Михайлівна нібито не поважала Анатолія Євдокименко. Про це він розказав журналістам каналу “НТВ” багато років тому.

Валерій Євдокименко на відвертому інтерв’ю з журналістами НТВ.

“Якби Соня дбала не тільки про свою зірковость, а про свого чоловіка, хоч би раз подумала, що, напевно, не треба його посилати кого-то зустріти, напоїти, підкупити, а варто було б знайти собі менеджера, який би виконував всю цю дрібну роботу. Ех, Толя, Толя. Адже він був дуже хворий в останні роки, а Соня в цей час люто боролася за гроші, за славу. Та не тільки це його погубило, як забути ці безперервні концертні п’янки!
Я пам’ятаю, ще в 1974 році зібралася компанія – Соня, Толя, популярний тоді співак Євген Мартинов. Я тоді був першим секретарем міськкому партії. Поруч зі мною за столом сидів директор лісокомбінату, який якось штовхнув мене ліктем і сказав: “Дивись, а чого це вони Толика за горілкою ганяють, як пацана?” І ось я вже тоді зрозумів: біда! Соня вже тоді спихала на чоловіка на технічні ролі, тримала на підхваті.

За словами Валерія, брат був м’який, як віск! А ось у неї характер – вогонь! Він розповів, що якось послав за нею свого водія в село, звідки вона родом. Той приїхав, а Соня до цього корову доїла і одягнена була відповідним чином: в фуфайці, хустці старому. Почувши шум мотора, вона вийшла, а хлопчина-водила її не визнав і запитав, де можна Софію Михайлівну знайти. Так вона його вдарила!

Та чи можна вірити цьому інтерв’ю — це складне питання!

Схожі статті