Куди пропав найвідоміший стиліст Сергій Звєрєв: як виглядає, хто оточує зірку та чому ховається від публіки

Він автор легендарної фрази "Звєда в шокє" і найбільш відомий стиліст сучасності. Сергій Звєрєв, куди він пропав з екранів?

Сергій Звєрєв – видатний артист та неординарний стиліст з індивідуальним баченням. Він ледь не першим з чоловіків пострадянського простору не поцурався носити макіяж та довге фарбоване волосся.

Хтось відверто вважав його фріком, а прихильники відзначали сміливість зірки.

Сергій Звєрєв. Фото взято на просторах мережі.

Артистичний та нестандартний Сергій раптово вирішив змінити титул короля гламуру на більш скромний – громадського діяча. Виявляється шоу-бізнес вже набрид найбільш яскравому стилісту.

Сергій Звєрєв. Фото взято на просторах мережі.

Виявляється, до того, як одягнути на себе корону та проголосити найбільш гламурним стилістом себе, Сергій працював перукарем та розвивав свою майстерність у московських салонах краси.

Втім, зіркова слава прийшла до Сергія дуже швидко. Чоловік став працювати над іміджем Алли Борисівни, Тіни Канделакі. Крім цього, він і змінив свою зовнішність. З простого хлопця зі світлим волоссям, він перетворився на ікону стиля.

Сергій Звєрєв. Фото взято на просторах мережі.

Останні роки займався Сергій громадською діяльністю. У Росії він намагався привернути увагу до проблем на озері Байкал. Навіть зняв документальний фільм. Ну, а презентувати його вийшов у звичному образі. Звєрєв і досі небайдужо ставиться до найчистішої природної водойми.

Наші партнери редакція “Одна минута” зробили цікавий відеоролик, де ви дізнаєтеся про зірку більше. Побачите, як виглядає Сергій зараз та почуєте про його шлях становлення у шок-бізнесі.

Схожі статті