Ксенія Мішина зіграє героїню нового фільму з гострим сюжетом: популярність від “Холостячки” дає свої плоди

У Ксенії Мішиної справжній прорив у кар'єрі — вона відзнялася у зарубіжному кіно.

Відома українська акторка Ксенія Мішина, яка прославилася завдяки ролі у серіалі “Кріпосна”  знімається в кінокартині “Зломовчання” від кінокомпанії “Star Media” та за підтримки української онлайн-платформи oll.tv. Основні зйомки, які проходили у Хорватіі підійшли до кінця. А каст активно приймає участь у прес-конференціях та закликає глядачів до перегляду майбутньої картини.

Про що кінокартина та чи варто дивитися?

Ксенія Мішина поїхала у Хорватію заради зйомок. Акторка не раз наголошувала, що їй було дуже важко, так як працювати до волосся на іноземній мові, з якою вона не мала справи раніше. Зараз зйомки перемістилися до України. Про це стало на прес-конференції з приводу презентації кінокартини.

Фото з презентації міні-серіалу “Зломовчання”.

Колишня холостячка Ксенія Мішина рекомендує до перегляду фільм. Він складається із 6 серій, в яких глядачу повідають історію на реальних подіях. Сюжет лежить в основі кримінальної справи у викрадені людей, торгівлі зброєю, наркотичними речовинами, тощо. За словами української знаменитості картина також зачіпає українську історію та сучасні проблеми наших співвітчизників.

Кадри з фільму “Зломовчання”.

Нагадуємо, що саме зйомки у Хорватії стали причиною чуток щодо розриву Ксенії та Олександра Еллерта. Дівчина полетіла закордон та видалила всі фотографії з коханим. Публіка одразу ж відреагувала на дії акторки та влаштувала паніку.

Через те, що зіркова пара знаходилися в різних країнах, вона не мала змоги показатися разом та заспокоїти фанатів. Втім, через деякий проміжок часу кохані возз’єдналися, а користувачі мережі заспокоїлися.

Схожі статті