Померла акторка Тетяна Проценко, яка зіграла Мальвіну в “Пригодах Буратіно”: причина смерті зірки

У середу 19 травня стало відомо, що померла акторка Тетяна Проценко, найбільш відома за роллю Мальвіни в "Пригодах Буратіно".

Смерть Тетяни Проценко підтвердив її чоловік — актор та журналіст Олексій Войтюк. За його словами, дружина пішла з життя 19 травня о 10:30:

“Вона померла в реанімації у лікарні. Онкологія. Майже три роки вона боролася, і ось, на жаль”.

Мальвіні з “Пригод Буратіно” було 53 роки. Дата та місце прощання з акторкою поки що невідомі.

Тетяна Проценко
Тетяна Проценко

Тетяна Проценко ощасливила батьків своєю появою на світ 8 квітня 1968-го. Вона закінчила кінознавче відділення ВГІКу та була членом Міжнародної федерації журналістів. На роль Мальвіни покійна зірка потрапила випадково.

Як розповідала вона сама, асистент режисеру фільму “Пригоди Буратіно”, знятого за мотивами казки Олексія Толстого “Золотий ключик, або Пригоди Буратіно”, познайомився з нею в поїзді та запропонував пройти кастинг на роль дівчинки з синім волоссям. Пізніше режисер Леонід Нечаєв затвердив Тетяну.

Родина Тетяни Проценко
Родина Тетяни Проценко

У 2018-му акторці діагностували рак, але який саме — невідомо. Після операції з видалення пухлини вона повернулася до звичайного життя. Втім, лікування не допомогло і після довгої та виснажливої боротьби Проценко померла.

У неї залишилися двоє дітей — 21-річна донька Анна від першого шлюбу, а також 16-річний син Володимир від другого чоловіка Олексія Войтюка. Він же й повідомив про смерть дружини у себе на сторінці в Фейсбук.

Сегодня не стало нашей Танюши… Помолитесь о ней.

Опубликовано Алексеем Войтюком Среда, 19 мая 2021 г.

Прихильники висловили близким та рідним Тетяни свої співчуття, до яких приєднується і редакція видання “Сенсація”.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.