Холостяк 11 сезон фінал — хто переміг у шоу та отримав заповітну обручку від Михайла Заливако

"Холостяк" 11 сезон: фінал. Ми всі з нетерпінням чекали на нього, аби побачити, з ким же врешті-решт вирішить бути Михайло Заливако.

“Холостяк” 11 сезон має фінал дуже непередбачуваний: вперше за всі його сезони у кінці проекту головний герой обирає не поміж двох учасниць, а серед трьох.

Нагадаємо, минулого випуску на проєкт повернулась Юля Зайка. Також за завітну каблучку борються Анна Богдан та Розалі.

За весільну каблучку борються Анна Богдан, Юля Зайка та Розалі.

Що відомо про нареченого?

Біографія цьогорічного головного холостяка країни дуже цікава. У свої 31 Михайло має процвітаючий бізнес. Він заснував логістичну компанію і завдяки їй може почувати себе дуже впевнено у житті.

Михайло Заливако
Михайло Заливако – Холостяк 2021

Також активно займається чоловік спортом. Він полюбляє екстремальні мандрівки та активний відпочинок. У 2019 році чоловік здійснив сходження на Ельбрус маршрутом першопрохідців.

Коли він прийшов на проект, то був впевнений, що знайде тут своє кохання. Та ось, Михайло опинився на роздоріжжі: вибір має зробити серед трьох дівчат.

Цікавий випадок стався з учасницею Юлею “Зайкою”. Вона вибула з проекту, але лишила Михайло записку в якій попрохала холостяка про зустріч та розповіла про свої почуття. Серце чоловіка розтануло…

Хто отримав каблучку?

Своє серце разом з обручкою подарував Михайло Анні. Свою обраницю ощасливив Заливако у Дубаї.

Анна Богдан
Анна Богдан

Нагадаємо, Анні 28 років. Вона проживає у Києві. Навчалася на маркетолога, але вирішила працювати туристичним агентом. Її головна мета – створити міцну родину. В останні тижні вона проявила неабияку наполегливість: відвідувала атракціони з потенційним обранцем та навіть пару застали за пікантним моментом. Михайло зробив дівчині масаж.

Хто виграв: Холостяк 11 сезон
Хто виграв: Холостяк 11 сезон

Попри те, що пара мала дуже багато гарних побачень, Анні довелося пережити дуже нервовий момент: під час подорожі до Єгипту, вона побачила, як Михайло цілується з іншою.

Та все одно своє серце Михайло віддав саме цій ефектній брюнетці.

Михайло Заливако зробив пропозицію Анні Богдан.
Михайло Заливако зробив пропозицію Анні Богдан.
Михайло Заливако зробив пропозицію Анні Богдан.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.