Колишня дружина Дзідзьо показала головну родзинку, яка відрізняє її від інших: у Цибульської такої немає

Ярослава Притула-Хома порадувала підписників невеличким оновленням на сторінці та показала "родзинку".

Колишня дружина співака Дзідзьо розпочала активно займатися своєю сольною кар’єрою. Саме тому вона приділяє дуже багато уваги власному мікроблогу, у якому розповідає про себе, свою творчість та ділиться думками.

Головна родзинка

Нещодавно на особистій сторінці Ярослави Притули-Хоми з’явилася нова публікація, у якій починаюча співачка поділилася вишиванками, які містить її гардероб. У дописі до лінійки світлин Славія зазначила, що вишиванка — це головна родзинка українських жінок. І показала власну. Сорочки зірки відрізняються елегантністю та стилем.

Публікація була зроблена у честь Дня вишиванки, який святкується в Україні 20 травня. І ми впевнені, що Ярослава поділилася найкращими та найексклюзивнішими предметами її гардеробу.

Колискова

Також варто нагадати, що нещодавно Ярослава порадувала українців і колисковою у власному виконанні. Більшість підписників співачки знають, як дівчина мріє народити дитину і тому ця пісня особливо заграла новими фарбами у виконанні Ярослави.

Підкреслимо, що у виконавиці прекрасний голос і усі зауваження стосовно того, що Дзідзьо не просто так не давав їй виходити на сцену — абсолютно несправедливі. Жінка прекрасно впоралася з композицією.

Нагадуємо, що Ярослава Притула-Хома та Михайло Хома знаходяться у процесі розлучення. Пара повідомила, що майно вони планують поділити порівну. Тим часом, Ольга Цибульська, яку вважають розлучницею у цій історії, оскандалилася через інтерв’ю Катерині Осадчій, в якому встигла образити колишню дружину свого кума і наговорити багато зайвого.

Схожі статті