Вагітна Катя Осадча підкреслила округлий животик поясом: фанати попросили подружжя прокоментувати світлину

Катя Осадча радує підписників виглядом своєї фігури, яка з кожним днем стає все більше та прекрасніше.

Не так давно Катя Осадча об’явила, що знаходиться в цікавому положенні. Для відомої української телеведучої це вже третя вагітність. У цей раз знаменитість не стала приховувати, що знову стане мамою та чесно розповіла глядачам радісну новину. Втім, вони все одно здогадалися про це раніше. Адже Катя Осадча віддавала перевагу вільним сукням та кофтинкам. Як тут не здогадатися?

Катя Осадча в білосніжному костюмі

Нещодавно пройшов модний показ лінійки одягу, яку створили Катя Осадча та Андре Тан. Головні модники країни створили власну колекцію для українок. Вийшло дуже елегантно та стильно. Сама ж Катя Осадча обрала для заходу білосніжний костюм і підкреслила округлий животик поясом.

Звісно ж телеведуча поцікавилася думкою своїх підписників на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Втім, смаки, як виявилося дуже різняться. Комусь лінійка дуже сподобалася, а хтось порівнював її із лікарняними костюмами, і з чим тільки можна.

Нагадуємо, що у Каті Осадчої невдовзі народиться третя дитина. Телеведуча вже є матір’ю дорослого сина Іллі від першого шлюбу з політиком та 4-річного сина Івасика від шлюбу з телеведучим Юрій Горбуновом. У цей раз шанувальники пари дуже сподіваються, що Катя Осадча стане мамою дівчинки і зможе насолодитися цим щастям.

Навіть сам Юрій Горбунов натякнув на те, що йому не вистачає саме донечки. Зірковій дитині дуже пощастить мати таких люблячих батьків.

Редакція бажає Каті Осадчій міцного здоров’я та натхнення. Сподіваємося, що телеведуча почувається добре і робота її не обтяжує.

Схожі статті