Онука Софії Ротару показала свого немолодого обранця з немаленьким капіталом: коханий повернувся до дівчини

Софія Євдокименко нарешті мала змогу показати свого майбутнього чоловіка підписникам.

За прекрасною дівчиною українського походження Софією Євдокименко спостерігають не тільки її фанати, але й  шанувальники творчості її бабусі Софії Ротару. Молода модель — єдина онука Примадонни українського шоу-бізнесу і шансів на те, що в неї з’явиться ще одна онучка уже давно дорівнюють нулю. Для того, щоб її спадкоємиця мала усе найкраще у її житті відома бабуся подбала вже досить давно.

Софія Євдокименко як вона є

Дівчинка змалку вивчала англійську мову і дуже скоро відправилася до Великобританії отримувати освіту. У Лондоні зараз живе її брат Анатолій і батьки — Світлана та Руслан Євдокименко. Сама ж Софія після того як розірвала стосунки з французьким багатієм відправилася до світової столиці, прекрасного міста Нью-Йорк.

Там зіркова онучка стала пробувати себе у якості моделі, адже перші фотографії, які для неї зробив її брат Анатолій стали дуже успішними і дали хороший старт для її портфоліо.

Софія Євдокименко спробувала себе і в музичний сфері та випустила декілька треків. На жаль, творча кар’єра в неї не пішла, чи то через небажання, чи то через байдужість публіки.

Обранець Софії Євдокименко

Нещодавно на особистій сторінці Софії Євдокименко в соціальній мережі Instagram з’явився новий відеоролик, на якому дівчина постала поруч зі своїм обранцем бізнесменом Денисом Ждановим на одній з вулиць Нью-Йорку.

Скріншоти зі сторінок зіркової пари.

Вочевидь, пара рушила до вечірки під відкритим небом на одній з висоток, адже наступні кадри вони зробили саме там, хоча й окремо одне від одного. Судячи з усього, Жданов який час був відсутній США, адже бізнесмен повідомив, що він нарешті повернувся.

Схожі статті