Вагітна дружина Віктора Павліка показала живіт на дев’ятому місяці: вже зібрала сумку в пологовий (ФОТО)

Вагітна Катерина Репяхова, дружина Віктора Павліка, не приховує, що вже зовсім скоро народить свого первістка, який стане для співака вже четвертою дитиною.

Віктор Павлік одружився зі своїм концертним директором Катериною Репяховою рік назад, вони просто розписалися, не влаштовуючи гучних вечірок. Саме до неї музикант пішов від третьої дружини Лариси Созаєвої, яка поховала в серпні 2020 го їх єдиного спільного сина Павла. Він помер від важкої хвороби після тривалого лікування.

Звичайно, після такого горя Павлік і Репяхова відклали весілля до кращих часів, а зараз вони готуються до появи на світ хлопчика, якого назвуть Михайлом. Про вагітність Катя сама розповіла в соціальних мережах — вона є блогером.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Віктор Павлік та вагітна Катерина Репяхова

Молода матуся намагається бути максимально відкритою з підписниками, тому пара не приховує ні стать, ні ім’я, ні попередню дату народження дитини. До речі, вона випадає на день народження Катерини 13 червня. Погодьтеся, непоганий подаруночок на 27-річчя.

Нещодавно дівчина підняла тему партнерських пологів і сказала, що Віктор Франкович — дитина Радянського Союзу, яка не знала, що існують такі сучасні пологові будинки сімейного типу, як Адоніс, де вона і буде народжувати. Спочатку Павлік і чути нічого не хотів про присутність на пологах, але після екскурсії по палатах і спілкування з завідуючою думка співака змінилася.

Скріншот з Інстаграму Катерини Репяхової
Скріншот з Інстаграму Катерини Репяхової

Втім, на роздуми часу залишилося не так багато, адже Репяхова вже на дев’ятому місяці і навіть практично повністю зібрала сумку в пологовий будинок, про що вона повідомила в своєму Інстаграмі.

Скріншот з Інстаграму Катерини Репяхової
Скріншот з Інстаграму Катерини Репяхової

Більше цікавого про бурхливе особисте життя Віктора Павліка дивіться нижче:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.