Лисині Євгена Кошового 20 років: як кварталівець виглядав у молодості — був худеньким і з волоссям

Відомий український комік і актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий 25 травня 2021-го святкує 20-річчя своєї головної іміджевої родзинки — лисини.

Євген здобув популярність вже будучи лисим, а за весь час гумористичної кар’єри практично ніколи не зраджував усталеному образу. Кошового навіть називають “Лисим з Кварталу”, тому його й уявити складно з пишною шевелюрою на голові. Втім, не так давно герой нашої сьогоднішньої статті все ж намагався відростити волосся, проте далі щетини спроба змінити імідж не зайшла.

Євген Кошовий з відрослою щетиною. Поруч нього дружина Ксенія та телеведуча Катерина Осадча
Євген Кошовий з відрослою щетиною. Поруч з ним дружина Ксенія та телеведуча Катерина Осадча

Крім живих виступів та участі в різноманітних розважальних телешоу, Євген також радує численну армію шанувальників своїм іскрометним почуттям гумору в соціальних мережах. На його особистий профіль в Інстаграмі підписані більше мільйона чоловік, які з нетерпінням чекають від кумира нових постів.

На цей раз у себе в сторіз Кошовий поділився з фоловерами кумедною новиною — у нього свято, можна сказати, особисте:

“У 2001-му на моїй голові вони ще були до 25-го травня. Сьогодні рівно 20 років моєї зручної причі. З днем ​​народження, голомозість!”, — пожартував Євген.

Скріншот з Інстаграму Євгена Кошового
Скріншот з Інстаграму Євгена Кошового

Цей пост він супроводив подвійним колажем — на першому фото герой статті зображений ще юним і волохатим, а на другому гуморист виглядає більш звично для публіки. Треба сказати, що у фанатів з’явилася рідкісна можливість дізнатися натуральний колір волосся зірки — від природи він русявий.

Євген Кошовий
Євген Кошовий

Підписники не змогли прокоментувати публікацію, проте можна не сумніватися в тому, що багато хто з них здивувався, адже не лисим Кошового бачив далеко не кожен, як і худеньким.

Схожі статті