Як Соломія Вітвіцька виглядала до того, як потрапила на телебачення, та як виглядає зараз: архівні фото

Соломія Вітвіцька є однією з найулюбленіших українцями ведучих телеканалу 1+1. Пропонуємо згадати, якою вона була ще до початку кар'єри.

Соломія народилася в невеликому місті Львівської області Броди, там же вона провела своє дитинство, а ось її становлення як особистості пройшло у Львові. Після навчання в університеті на факультеті журналістики Вітвіцька кілька років прожила в Німеччині, однак залишатися в цій країни назавжди не захотіла. Втім, проведений там час змінив характер телезірки — вона стала більш спокійною і врівноваженою.

Соломія Вітвіцька в дитинстві
Соломія Вітвіцька в дитинстві
Соломія Вітвіцька з рідними в юності
Соломія Вітвіцька з рідними в юності

Після повернення до України Соломія влаштувалася репортером на 5 канал, а через 3 роки вона приєдналася до команди 1+1, сталося це у 2008-му.

Соломія Вітвіцька на початку кар'єри
Соломія Вітвіцька на початку кар’єри

Фактично робота звела героїню статті з першим і вже колишнім чоловіком Владом Кочатковим — познайомилися вони на одному з робочих корпоративів. Їх весілля було розкішним і масштабним, торжество проходило на стадіоні “Олімпійський”, де на величезних екранах транслювався романтичний кліп нареченого і нареченої, знятий під час подорожі в Марокко.

Ця красива історія закінчилася через 8 років подружнього життя. За словами Вітвіцької, рішення про розлучення вони прийняли разом, після того як всі спроби врятувати шлюб, навіть за допомогою психолога, не увінчалися успіхом. Спільних дітей у пари немає. Втім, навряд чи красуня-Соломія страждає від нестачі чоловічої уваги. Особливо зараз, коли вона помітно покращала.

Весілля Соломії Вітвіцької та Влада Кочеткова
Весілля Соломії Вітвіцької та Влада Кочеткова

Теледіва ніколи не приховувала, що схильна до повноти, при цьому вона регулярно ділиться з підписниками в соцмережах результатами своєї роботи над собою. Скидати зайву вагу і тримати себе в формі їй допомагають правильне харчування та тренування. Все банально, зате дуже дієво.

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька після схуднення
Соломія Вітвіцька після схуднення

В інтерв’ю журналу Viva Вітвіцька сказала, що стимулом для схуднення став факт роботи на телеканалі з найвищими рейтингами в країні:

“Я зобов’язана виглядати гідно і радувати глядача, перемагати себе, свої слабкості, бути прикладом”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.