Влад Яма мимоволі образив учасниць конкурсу краси, де був суддею: “Вкотре зрозумів, що моя дружина найкраща”

Відомий український хореограф Влад Яма взяв участь в конкурсі краси, але не як один з кандидатів на звання найкрасивішого, а як суддя.

Герой нашої сьогоднішньої статті став відомим на всю Україну після того, як з’явився в першому сезоні танцювального шоу “Танці з зірками”. У парі зі співачкою Наталею Могилевською вони дійшли до суперфіналу та завоювали всенародну любов, проте перемогою танцюристи поступилися Володимиру Зеленському і Олені Шоптенко.

Влад Яма і Наталія Могилевська в першому сезоні "Танців з зірками"
Влад Яма і Наталія Могилевська в першому сезоні Танців з зірками

Пізніше Яма став членом журі проектів “Танцюють всі” та “Україна має талант”, а після знову повернувся на паркет “Танців з зірками”, але вже як суворий і вимогливий суддя, який не боїться ставити низькі оцінки навіть найіменитішим знаменитостям.

Зараз Влад регулярно з’являється в найбільш рейтингових телешоу, причому з недавніх пір він відкрив в собі талант ведучого. Тепер українці насолоджуються жартами хореографа в новій денній програмі на 1+1 під назвою “Твій день”, яка транслюється в прямому ефірі.

Влад Яма
Влад Яма

На цьому затребуваність героя статті не закінчується. Нещодавно він відсудив конкурс краси для заміжніх дам, де також засвітилися зірка “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво, Піанобой, Катя Осадча, Джамала і не тільки.

В Інстаграмі Влада Ями з’явився новий пост, в якому він поділився враженнями від заходу, ненароком образивши учасниць:

“Судив конкурс краси, щоб вкотре зрозуміти, що моя дружина найкраща”.

Цю публікацію танцюрист доповнив спільним фото зі своєю обраницею Ліліаною. Вона позувала у блискучій сріблястій сукні на тонких бретелях, а він доповнив її образ чорним смокінгом з метеликом.

Коментатори обсипали пару безліччю компліментів та похвалили Влада за такі слова на адресу коханої жінки, назвавши його справжнім чоловіком.

Схожі статті