Гуморист Олег Філімонов з “Джентельмен-шоу” втратив онука: 16-річного хлопця рятували одеські лікарі

Майстер елегантних жартів, Олег Філімонов, вчора дізнався страшну новину - його улюбленого онука не стало. Дізнайтеся подробиці.

Олег Філімонов – відомий одесит та гуморист. Кар’єра артиста почалася у КВК, де він представляв команду “Одеські джентельмени”. Згодом він з друзями запустить проект “Джентельмен-шоу”.

“Джентельмен-шоу”. Головна заставка проекту.

Дотепні скетчі, влучна сатира і дух справжньої старої Одеси підкорили українського глядача. Окрім легендарного “Джентельмен-шоу”, Олег зарекомендував себе, як гарний і талановитий актор. Чоловік знімався у кіно, де грав, звісно, одеситів. Крім цього, Філімонов відомий роботою у театрі. Зіграв загалом понад 600 ролей.

Олег Філімонов в образі. Фото взято на просторах мережі.

Та буквально вчора, 30 травня у родині Олега сталося велике горе: його онук, якому було всього 15 років раптово помер.

Хлопця звали Еван. Від народився у Нью-Йорку від молодшої доньки Олега, Карини. Хлопець вів активний спосіб життя: займався багато спортом, любив проводити час з однолітками.

Його серце зупинилося під час гри у баскетбол на одному зі спортмайданчиків одеських шкіл. Першими про подію написали свідки у місцеві телеграм-канали.

Багато свідків знайшлося цієї події…

Згодом інформацію підтвердив і сам Олег. Він написав на своїй сторінці у фейсбуці. Чоловік повідомив новину дуже стримано, але понад 200 підписників написали свої слова співчуття.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1925020560983623&id=100004270924169

Свідки розповіли, що хлопець вирішив перепочити від гри та впав. Друзі не відходили від нього. Реанімували юнака, але все безрезультатно…

Схожі статті