Юна онука Софії Ротару показала свого обранця з солідним капіталом, який старший за неї на 12 років (ФОТО)

Онучка української співачки Софії Ротару все частіше і частіше ділиться в соціальних мережах фотографіями зі своїм багатим нареченим.

Зовсім недавно Соні Євдокименко виповнилося 20. Вона живе в Америці, вчиться у школі мистецтв і дизайну в Нью-Йорку, не забуваючи розвивати модельну і музичну кар’єру. Не буде перебільшенням сказати, що онука Ротару — видна і красива дівчина, яка не страждає від нестачі чоловічої уваги.

У минулому Софія зустрічалася з французьким бізнесменом Марко Дюменілем, котрого навіть познайомила з рідними, однак згодом відносини себе вичерпали.

Софія Євдокименко з колишнім обранцем Марко Дюменілом
Софія Євдокименко з колишнім обранцем Марко Дюменілом

Зараз її обранець — 32-річний IT-підприємець Денис Жаданов. Він є віце-президентом української компанії з розробки мобільних додатків та навіть входить в список молодих мільйонерів Forbes.

Раніше ходили чутки про те, що Жаданов зробив Євдокименко пропозицію, після чого Ротару поспілкувалася з ведучою програми “Світське життя” Катею Осадчою і зізналася, що вважає внучку ще занадто молодою для заміжжя. Сама пара ніяк не коментувала домисли, а днями Соня поділилася новим спільним фото з коханим.

Соня Євдокименко
Соня Євдокименко та Денис Жаданов

У кадрі вони позують в салоні автомобіля зі скляним дахом, за кермом сидить Денис, Соня ж зайняла пасажирське сидіння. Молоді люди насолоджувалися прогулянкою по Національному парку Bryce Canyon в штаті Юта.

“Вдячна, кохана і натхненна” (Grateful, loved and inspired), — зворушливо підписала публікацію онучка Софії Ротару.

Скріншот з Інстаграму Соні Євдокименко
Скріншот з Інстаграму Соні Євдокименко

Коментатори почали обсипати парочку компліментами, а також вітати Євдокименко з минулим днем ​​народження. Судячи з усього, поїздка в парк була частиною подарунка для іменинниці від коханого.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.