На що йде Мурат Налчаджиоглу заради доньки, яку втратив через численні зради у шлюбі з Ані Лорак?

Тепер Мурат живе окремо від єдиної доньки, але він все ще демонструє себе, як хорошого батька.

Якщо ви вважаєте, що є щось миліше, ніж стосунки батька та доньки, то ви не бачили як турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу спілкується з єдиною спадкоємицею Софією.

Розваги Мурата Налчаджиоглу та Софії

Нещодавно спільній та єдиній дочці Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу виповнилося 10 років. Заради доньки турецький батько покинув усе та вирушив до Росії.

Спочатку на особистій сторінці бізнесмена в соціальній мережі Instagram з’явився відеоролик, На якому зірковий татусь розважався з донькою на концерті колишньої дружини. А вже через маленький відрізок часу, він порадував користувачів мережі неймовірно смішним відео. На ньому десятирічна Софійка вбралася у дуже яскраву сукню, а батька змусила взути підбори. Мурат бажання спадкоємиці виконав, але оригінальним чином. Він одягнув підбори на руки і почав ходити на четвереньках. Чого не зробиш і на що тільки не підеш заради дітей.

Нагадуємо, що після скандального розлучення з російською співачкою Ані Лорак Мурат вимушений жити далеко від своєї єдиної доньки. Софія залишилася з мамою у Москві, а Мурат живе в Україні та Туреччині. Він часто надає візити до екс-дружини і забирає доньку до родичів у Стамбул.

Софія вже перетворюється на копію свого батька та турецької бабусі. Останнім часом мережею блукають чутки про возз’єднання Кароліни і Мурата після його зради та розлучення. Втім, офіційного підтвердження цим чуткам немає.

Схожі статті