З Тіною Кароль та сином: молдавський красень Дан Балан зізнався, що мріє про родину (Відео)

Молдавському артисту Дану Балану і українській поп-діві Тіні Кароль вже не перший рік приписують роман, який, схоже, набирає обертів.

Перші чутки про романтичний зв’язок між Тіною і Даном з’явилися незабаром після того, як Балан зайняв крісло тренера вокального талант-шоу “Голос країни”. На очах у мільйонів телеглядачів виконавці обмінювалися знаками уваги. Було все — і збентеження, і кокетство, і загравання, тому їх тут же почали сватати.

Потенційна парочка жодного разу не підтверджувала і не спростовувала свої ймовірні стосунки. Чи то заради збереження інтриги, чи то тому, що не хочуть виносити на загальний огляд особисте життя, адже на те воно і особисте. Проте, знаменитостям доводиться миритися з підвищеним інтересом з боку аудиторії саме до таких подробиць.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Втім, разом з цим Кароль в своїх інтерв’ю неодноразово говорила про те, що мріє про донечку. Зараз вона самотужки виховує сина Веніаміна від покійного чоловіка Євгена Огіра і зупинятися на одній дитині не збирається.

А ось як Балан відповів на запитання журналістки про те, чи хоче він завести сім’ю:

“Чекаю цього моменту, коли ти відчуєш, що ось саме цей момент настав, і це саме та людина”.

Запис того фрагменту з інтерв’ю, опублікований на одній з фанатських сторінок зірок, просто вибухнув від кількості коментарів від шанувальників Тіни і Дана:

  • “Як було б добре, щоб цей момент настав вже”;
  • “Давно пора”;
  • “Так бабуся Люда вже грає з малюком, може народив уже?”;
  • “Ви класна пара”, — пишуть користувачі мережі.

Більше цікавих фактів про передбачуваний романі Кароль і Балана дивіться в наступному відео:

Схожі статті