Знамениті вдови, які так і не знайшли жіноче щастя після смерті коханого: Тіна Кароль, Софія Ротару та інші

Вони крокували вперед попри розбите серце та мрії. Давайте згадаємо цих незламних героїнь.

Одні легко зустрічають людей у своєму житті і легко їх відпускають. Інші закохуються до нестями і не можуть жити без другої половинки. В українському шоу-бізнесі є жінки, які довели, що берегти своє серце для єдиного можливо, навіть якщо його більше немає в живих.

Тіна Кароль та Євген Огір

Кохання Тіни Кароль та її покійного чоловіка Євгена Огіра воістину стало легендарним. Співачка поховала обранця близько 10 років тому і досі не може відпустити його. Йому присвячено безліч пісень, про нього досі згадують усі вітчизняні журналісти. Неможливо забути той факт, що Тіна Кароль досі береже вірність йому, а пам’ять про нього живе завдяки їй.

Тіна Кароль

Софія Ротару та Анатолій Євдокименко

Усе своє життя Софія Ротару прожила лише з єдиним чоловіком — Анатолієм Євдокименко, який був не тільки коханцем, але й її другом та колегою. Вони працювали разом, жили разом, подорожували разом і абсолютно все робили разом. Після його смерті Софії Михайлівні пройшлося дуже важко, але, на щастя, її підтримав її єдиний син Руслан, який повністю взяв на себе обов’язки батька і не дав мамі впасти. З тих пір Софія Ротару ніколи не з ким не мала любовних стосунків.

Прекрасна Софія Михайлівни Ротару.

Ірина та Михайло Круг

Вони, як і Тіна з Євгеном не змогли вдосталь насолодитися одне одним. Коли у будинок увірвалися злочинці, Михайло зробив абсолютно усе, щоб захистити дружину та місячного сина. На привеликий жаль, він отримав травми, від яких помер у лікарні.

Ірина та Олександр Круг (син Михайла Круга).

З тих пір Ірина намагалася владнати своє романтичне життя, але через 20 років після трагедії прийшла до висновку, що кохала тільки його і нікого більше.

Схожі статті