Ольга Сумська з блондинки перевтілилася в брюнетку, аби бути більш схожою на старшу сестру Наталю (ФОТО)

Відома українська акторка Ольга Сумська вирішила поекспериментувати з іміджем та перевтілилася в брюнетку.

За Ольгою Сумською закріпився образ блондинки з довгими рівними волоссям, однак іноді вона змінює звичне амплуа на щось зовсім для себе нетипове. За її словами, до зміни іміджу в творчих проектах вона завжди ставиться з великим ентузіазмом, тоді як в звичайному житті не зраджує своєму блонду.

На цей раз користувачі мережі обговорюють, наскільки Ользі пасує чи не пасує бути брюнеткою з короткою стрижкою до плечей і чубчиком.

Ольга Сумська брюнетка
Ольга Сумська брюнетка

Думка шанувальників традиційно розділилася – одні розкритикували новий образ Сумської, інші ж обсипали її компліментами, а дехто навіть відзначив, що так українська Роксолана стала ще більше схожою на свою не менш відому старшу сестру Наталю:

  • “Ольга такої краси жінка, якій добре буде в будь-якому кольорі, але в природному блонді ідеально”;
  • “Знімайтеся вже і повертайтеся до звичного образу, брюнеткою зовсім не личить!”;
  • “Сподіваюся, це перука, а не фарба і ножиці”;
  • “Дуже схожа на Наталю, сестрички-красуні”;
  • “Взагалі інша, відразу навіть не впізнала вас”;
  • “Якщо це робота стиліста, терміново міняйте. Зробив з вас жінку років на 10 старше реального віку”, – коментують фанати.
Ольга Сумська
Ольга Сумська

До речі, не так давно Ольга відкрила правду про непрості стосунки з Наталею. В одному зі своїх інтерв’ю зірка зізналася, що через різні погляди на життя вони практично не спілкуються, натякнувши на те, що в цьому замішана політика.

Наталя і Ольга Сумські
Наталя і Ольга Сумські

При цьому все, що стосується їхньої літньої мами Ганни-Опанасенко Сумської, сестри вирішують разом, незважаючи на досить натягнуте спілкування між собою.

Схожі статті