Лідія Таран налякала фанатів фото без гриму та перуки: “Жіночко, ви хто?”. Похизуватися красою не вийшло

Лідія Таран - ефектна телеведуча, яка завжди має бездоганний вигляд у кадрі. Та подивіться, якою є зірка у реальному життя без макіяжу.

Лідія Таран журналістикою займається з 1994 року. Вона пробувала себе у ролі редакторки радіопрограм, була ведучою новин та розважальних програм. Має також премії “Телезірка” та Телетріумф”. Часто змінювала імідж, але ніколи не дозволяла собі з’являтися без укладки та макіяжу перед камерами.

Лідія Таран з дочкою Василиною
Лідія Таран з дочкою Василиною у студії телеканалу 1+1 

Та нещодавно Лідія відважилася показати, як виглядає вдома без професійного гриму. Цікаво, що її колега Марічка Падалко взагалі ризикнула вийти в прямий ефір без макіяжу.

“Природня, кажете? Жіноча, кажете? Краса? Ледь не пропустила свято, бо весь день ходжу якраз така, як треба. Обожнюю бути невпізнаваною і вільною!”, – написала Лідія Таран на своїй сторінці в Інстаграмі.

Не дарма Лідія написала, що їй подобається бути невпізнаваною. Дійсно у коментарях фанати розповіли, що одразу і не зрозуміли, що на фото – телеведуча.

У коментарях підписники написали:

  • “Жiночко, Ви хто?”
  • “Я її не впізнала”
  • “Без мейку – інша людина”

Здивувало також фанатів, що у реальному житті Лідія має кучеряве волосся:

“То ти кучеряшка?”, – написали у коментарях.

Лідія Таран показала свою натуральну зовнішність

Окрім критики, Таран отримала ще й безліч компліментів, а на негативні коментарі зірка не  стала звертати уваги.

Лідія наголосила у дописі, що всі дівчата і без косметики – красуні, а якби не робота, то й сама Таран не зловживала макіяжами.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.