Ані Лорак зацікавилася російська прокуратура: звинуватили у несплаті податків. Яке покарання чекає поп-діву?

Ані Лорак відчайдушно поїхала до Росії, щоб побудувати кар'єру, але нарвалася на особливу "прихильність" з боку влади.

Ані Лорак мала славу і популярність в Україні, але після 2014 року, зірваних виступів взяла рішення переїхати до Росії. Там вона також мала велику фанатську базу і безліч можливостей брати участь у різних проектах.

Ані Лорак
Ані Лорак

Популярність співачки досягла апогею, але навіть зіркове життя може зазнавати складнощів. Діяльністю Ані Лорак зацікавилася російська прокуратура.

Депутатка Держдуми Тамара Плетньова відправила запит до прокурора Московської області на перевірку порушення вимог податкового законодавства Росії компанією “Ані Лорак продакшн”.

Зауважимо, що підприємством співачка обзавелася у 2015 році. Говорила, що прибутків компанія не приносить. Втім, у 2019 році вона заплатила податків на 165 тисяч рублів. В той час же фігурувала інформація про те, що за концерт Ані Лорак заробляє близько 50 тисяч доларів.

Про звинувачення поп-діви у несплаті податків повідомило агенство “Прайм”.

А, ось і документи від депутатів РФ:

Ані Лорак звинуватили у несплаті податків. Джерело: Прайм
Ані Лорак звинуватили у несплаті податків. Джерело: Прайм

Цікаво, що у зверненні не забули й пригадати артистці про її скандал з Костянтином Меладзе. Нагадаємо, що Ані Лорак відверто заявила про натяки продюсера на романтичні стосунки. Згодом поп-діва вирішила відмовитися від своїх слів.

Зараз іде мова про те, щоб притягнути артистку до відповідальності та навіть визначити потребу її перебування у Росії.

Схожі статті