У мами Вєрки Сердючки з’явився зять: дочка Інни Білоконь потрапила на камеру під час поцілунків з нареченим

Доросла дочка мами Вєрки Сердючки Інни Білоконь опублікувала в соціальних мережах романтичне фото зі своїм обранцем.

Заводну і епатажну провідницю Вєрку Сердючку завжди і всюди супроводжує її відчайдушна мама. Їх дует вийшов настільки гармонійним, що вони вже довгі роки запалюють сцену і кожен раз викликають справжнє захоплення у глядачів.

І якщо Андрій Данилко, який ховається під образом Вєрки, добре відомий публіці під своїм справжнім ім’ям, то актрису Інну Білоконь – ту саму маму Інну Адольфівну, знають далеко не всі.

Вірка Сердючка з свою
Вірка Сердючка з мамою

53-річна зірка і в звичайному житті не боїться бути смішною, а заміжня вона не за Данилко, як хотілося б фанатам, а за непублічним чоловіком на ім’я Олег Білоконь, його ж прізвище актриса і носить (її дівоче – Єременко).

Інна Білоконь зі своїм чоловіком Олегом
Інна Білоконь зі своїм чоловіком Олегом

Пара щаслива вже більше 20 років і разом виховує доньку Яну. Втім, вона вже зовсім доросла – дівчині 22, вона закінчила приватний коледж, після чого вирушила здобувати вищу освіту в Польщі.

Дочка та чоловік Інни Білоконь
Дочка та чоловік Інни Білоконь
Яна Білоконь
Яна Білоконь

Яна, як і її знаменита мама, веде особистий мікроблог в соціальних мережах, де час від часу публікує свіжі фото. Користувачі регулярно обсипають її компліментами та підмівають, що вона дуже схожа на Інну, з чим важко сперечатися. А ось на останньому з опублікованих дівчиною знімків вона навіть показала свого обранця.

Скріншот з Інстаграму доньки Інни Білоконь
Скріншот з Інстаграму доньки Інни Білоконь

У кадрі Яна позує з ошатною зачіскою і в романтичній сукні, цілуючи хлопця, який міцно притискає її до себе. Він під стать коханої одягнувся в солідний костюм. Точної інформації про потенційного зятя Інни Білоконь немає, тому шанувальникам залишається лише гадати, хто він та звідки.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.