Лариса Доліна повідомила, що підхопила небезпечний вірус: зірка лишається на ізоляції без нагляду лікарів

Лариса Доліна поскаржилася на погане самопочуття та розповіла, який вірус підкосив її здоров'я.

Лариса Доліна – легенда сцени. Зараз зірка хоч активно і не гастролює, проте, часто бере участь у телевізійних та інтернет-програмах. Також займається співачка викладанням вокалу.

Лариса Доліна після кардинального омолодження
Лариса Доліна

Артистка також стежить за своїм іміджем: дотримується дієтичного харчування, стежить за трендами. Та хвороба підкосила здоров’я 65-річної Лариси Доліної.

Не встояла перед вірусом

Пандемія, що охопила світ у 2019 році досі не оминула жодну країну. Вже розпочалася хвиля вакцинацій, але все одно люди продовжують хворіти, адже ковід мутує, а організм лишається вразливим перед ним.

Росія зараз на порозі нової хвилі захворюваності. Річ у тім, що через низький рівень проведення щеплень, більшість населення лишається у групі ризику. Ходили навіть чутки, що Москву та Санкт-Петербург будуть закривати. Втім, досі карантин не оголосили.

Поскаржилася на здоров’я і Лариса Доліна. За свідченням онлайн-видання “СтарХит“, зацікавилася публіка станом зірки після того, як співачка не прийшла на держіспит у Московському державному інституті культури, а спілкувалася зі студентами онлайн.

Лариса Доліна
Лариса Доліна

Близькі співачки стверджують, що її не госпіталізували, адже форма захворювання не тяжка. Відомо, що у Лариси піднялася температура, а ще вона не чує запахів.

Прогнози позитивні, а сама Доліна знаходиться на лікарняному вдома. Єдине, що доведеться мінімум півмісяця утримуватися від відвідування публічних заходів.

Нагадаємо, цього року легенда радянської естради схудла на кілька розмірів та омолодила обличчя.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.