Ірина Горова подалась у політики: після безуспішних спроб відбити Потапа у Каменських зайнялася кар’єрою

Ірина Горова вразила новиною — тепер вона буде політиком!

Ірина Горова стала невід’ємною частиною бізнес-імперії свого колишнього чоловіка Потапа, який збудував усе з нуля. Зараз її обличчя знає кожна людина в Україні.

Варто віддати належне — вона прекрасно впоралася з роллю дружини виконавчого продюсера та посадою креативного продюсера лейблу. Їхній тандем зумів підняти на перші рядки музикальних білбордів безліч хітів та заробити на цьому шалені гроші.

Ірина Горова подалася у політику

В Україні дуже поширені випадки, коли артисти та діячі культури йдуть на політичну арену, пробувати свої сили там. Так вчинила й Ірина Горова.

Нещодавно на особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Instagram з’явилася інформація про те, що креативний продюсер Мозгі Інтертеймент побувала на першому засіданні Ради з розвитку креативної економіки при Кабміні (Кабінеті Міністрів України).

Вона була надзвичайно рада поділитися цією новиною і здається, для неї це великий поштовх в кар’єрі.

Нагадуємо, що у 2013 році Потап та його екс-дружина Ірина Горова повідомили про те, що вони розлучаються. Незадовго до цього спливли відео, на яких Потап зраджував коханій з Настею Каменських у Мексиці. Втім, колишні стверджують, що вже 2 роки не жили разом до офіційного розлучення.

Настя Каменських та Потап побралися у 2018 роціу київському лісі, але згодом також стало відомо, що справжнє весілля відбулося набагато раніше у Лас-Вегасі. В Олексія Потапенко та Ірини залишився спільний син Андрій та падчерка продюсера Наталя. Дівчина була народжена у першому шлюбі Ірини з Юрієм Горовим.

Схожі статті