Танець Катерини Кухар підкорив мережу

Катерина Кухар – прима-балерина і суддя проекту «Танці з зірками» за роботою на шоу не забуває про балет.

Днями на своїй сторінці в Інстаграм балерина Катерина Кухар виклала відео, в якому вона танцює у білій пачці з червоним бантом. Волосся балерини зібране у гульку. А на обличчі яскравий макіяж з акцентом на очі.

У підписі під відео Катерина привітала усіх з днем балету і побажала успіхів у професійній діяльності. Ось що написала балерина у блозі під відео: «Дорогі колеги і всі причетні! Вітаю вас з Міжнародним Днем балету! Нехай ваші проекти будуть найкрасивіші, концептуальні, гучні, сповнені аншлагів (як в Україні, так і за кордоном!) Нехай ваші старання отримують найвищі нагороди! Будьте натхненні і щасливі!».

 

 

Під відео, на якому записаний фрагмент нового номеру балерини прихильники засипали її компліментами. А деякі написали, що сподіваються побачити виступ улюблениці у США.

Нагадаємо, минулого прямого ефіру шоу “Танці з зірками” Кухар продемонструвала ефектний образ у вбранні від українського бренду the COAT by Katya Silchenko. Аутфіт, одяг для виходу у світ, складався зі сріблястого топу з американською проймою і світло-рожевої спідниці з широкою вставкою.

Також балерина Катерина Кухар показала у своєму інстаграм-блозі фото з репетиційної зали. На знімку суддя «Танців з зірками» позує у чорному трико, чорній спідничці і такого ж кольору пуантах. Волосся балерини зібране у елегантний пучок, а на обличчі легкий макіяж. На фото Катерина показує неймовірну розтяжку.

 

 

у підписі під фото жінка поділилася новинами про те. що Американське посольство видало їй візу типу «0-1». На сайті посольства написано, що це віза для осіб з неординарними здібностями.

Прихильники прими-балерини у коментарях побажали їй всього найкращого і успіхів. А також висловили захоплення видатною землячкою.

Нагадаємо, що кілька попередніх ефірів на «Танцях з зірками» між Катериною Кухар та Ольгою Фреймут виникають суперечки. І кожний виступ екс-ведучої «Ревізора» закінчується словесними баталіями з суддею проекту.

Схожі статті