Скромні магнати: стало відомо, якими статками володіють Андрій Данилко, Ольга Фреймут, Влад Яма та інші

Скільки зароблять найвідоміші "скромники" України? Деталі у статті.

Ольга Фреймут

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Телеведуча після низки переходів з каналу на канал залишилася офіційно безробітною. У реєстрі є згадка про благодійний фонд, названий її ім’ям, який вона ж і очолює.

Як вдалося з’ясувати з реєстру прав нерухомого майна, у Ольги є свої квадратні метри в будинку на вулиці Спаська, 5. Квартири в цьому будинку продають за ціною від 500-600 тисяч доларів.

Андрій Данилко

Андрій Данилко
Андрій Данилко

Артист має чотири квартири в самому шикарному будинку столиці. За даними реєстру нерухомості у нього є відразу чотири квартири на Хрещатику, 25. Апартаменти, номери яких закінчуються на “0”, “3” і “6” оформлені на його ФОП, а квартира з номером, який закінчується цифрою “1”, записана безпосередньо на нього. Загальна вартість цієї нерухомості може становити 1,5 млн доларів.

Влад Яма

Влад Яма
Влад Яма

Короткий майстер-клас Влада Ями на корпоративі обійдеться в 2,5 тис. доларів. Крім того, що Яма є членом журі в телевізійних шоу і має розкручену сторінку в Instagram, він ще й нібито особисто навчає танців у кількох приватних школах. В сумі Яма на місяць може заробляти більше 300 тисяч гривень. Хореограф живе в заміському будинку під Києвом разом з дружиною Ліліаною і сином Леоном.

Оля Полякова

Оля Полякова
Оля Полякова

Продюсер Полякової говорив в інтерв’ю, що заробітки артистки за рік можуть досягати 1,3 млн доларів.

На співачку оформлено дві квартири на вулиці Інститутська, 16. Ринкова вартість такої нерухомості може доходити до 700-800 тис. доларів.

Схожі статті