Наталія Мосейчук — вигнанниця у колективі? Чому зірка плюсів не дружить з іншими відомими ведучими “ТСН”

Наталя Мосейчук пояснила, чому не спілкується з колегами по цеху.

Наталія Мосейчук — одна з зірок самого популярного телеканалу в Україні “1+1”. Вона є ведучою не тільки новин, але спілкується з політиками і навіть головою нашої держави у рамках різноманітних проектів. Її колеги Лідія Таран, Соломія Вітвіцька, Людмила Барбір складають зовсім інше враження, ніж вона сама. Наталія зберігає суворий вигляд та холоднокровний підхід до будь-яких питань. Та чи може її образ вплинути на стосунки з колегами? Може, якщо це не образ, а стиль життя.

Чому Наталя Мосейчук не дружить з колегами?

Ведучі ТСН
Ведучі ТСН

Виявляється, Наталіє зробила такий вибір самостійно. Якщо спостерігати за зірками плюсів соціальній мережі Instagram, то ні від кого не про ховається той факт, що жінки дружить між собою. Втім, Мосейчук цей висновок не стосується. Вона надає перевагу дистанції між колегами.

Наталія Мосейчук
Наталія Мосейчук

“Все відносно. Ви запитаєте мене “дружелюбна я з колегами?” – більш ніж. “Чи дружу я з колегами?” – ні. У цьому маленька, але дуже фундаментальна різниця. В кожному зручному випадку я говорю тим, з ким я працюю “спасибі”. Я кажу, що я поважаю всіх і кожного з них. І це повага не через дружбу, не через проведені веселі корпоративи, не через телевізійну підбадьорливо-драйвову атмосферу. Цю повагу колеги викликають у мене своєю важкою працею, старанністю і самовідданістю, з яким вони виконують свій журналістський обов’язок”, — каже Наталія Мосейчук.

Більш того, виявляється, що телеведуча зберігає дистанцію навіть з близькими друзями. Так, вона не приховує, що усіх знайомих і навіть кумів називає на “Ви”. І лише члени родини можуть пройти через цей бар’єр. Зірка плюсів зізналася, що таким чином розставляє особисті межі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.