Юлія Зайка вже забула Заливако і підкорила найбажанішого холостяка України: “Любить його до безпам’ятства”

Юлія Зайка засвітилася на заході з Богданом Юсипчуком.

Не дивлячись на скромний характер та абсолютну неконфліктність, Юлі Бельченко вдалося стати самою скандальною учасницею проекту. Глядачі були впевнені з самого початку, що вона зможе підкорити серце холостяка, але склалося все зовсім по-іншому.

І сама Зайка звинувачувала у цьому інших дівчат, які знищували її настрій і зробили усе, щоб вона почувалася некомфортно на шоу. Зараз Михайло Заливако будує стосунки разом з переможницею проекту Анною Богдан, а Юля Бельченко крокує вперед і здається, вже знайшла чоловіка, серце якого їй вдалося підкорити.

Юлія Бельченко засвітилася у компанії Богдана Юсипчука

Найвідоміший та найбажаніший холостяк України Богдан Йосипчук, який, до речі, носить звання найпривабливішоюго чоловіка всесвіту, нещодавно був помічений у компанії Юлії Зайки. Фотографія, яка потрапила в соціальну мережу Instagram викликала справжній резонанс серед користувачів.

Чи є насправді між зірками хоча б дружба — невідомо.

Скріншот коментаря під фотографією Юлі Бельченко та Богдана Юсипчука.

Одні критикували Юлю за те, що в неї з’явилася пляма на шовковій сукні, яка до речі там опинилася через букет, який вона тримала в руках. Інші пригадали їй, що вона казала, що кохає Михайла Заливако до безпам’ятства.

 

Мовляв, говорила про кохання до іншого і ось як вже у компанії Богдана. Варто відмітити, що стільки суперечок породило звичайне фото, адже офіційного підтвердження роману між зірками немає, а фотографії скоріш за все були зроблена у рамках заходу.

Сподіваємося, що Юлія зможе забути про негативний досвід, який отримала у шоу і знайти справжнє кохання.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".