Вагітна MamaRika залишиться матір’ю-одиначкою? Співачка зізналася, що гучно поскандалила з чоловіком

Співачка розповіла, що сталося між нею та її чоловіком. А також пояснила своє ставлення до цього.

Українська відома співачка MamaRika знаходиться на 8-му місяці вагітності. Цей період дався їй дуже важко, адже цікаве положення було приправлено потужним токсикозом, який звалив її з ніг та змусив декілька місяців пролежати у ліжку. Зараз артистка живе у звичному ритмі і активно ділиться з аудиторією власним досвідом та думками.

Скандали з чоловіком

Нещодавно на особистій сторінці MamaRika в соціальній мережі Instagram з’явилася публікація, у якій співачка розповіла про нещодавню сварку з чоловіком Сергієм Середою. Так, зірка зізналася, що вони добряче побили горщики і навіть жбурлялися меблями.

Втім, MamaRika вважає, що такі речі можуть просто ставатися в стосунках і це абсолютно нормально. Хоча і підмітила, що подібні скандали в них трапляються доволі рідко.

Варто додати, що союз MamaRika і Сергія Середи завжди був бурхливий. Напередодні весілля вони пережили кризу у відносинах і ледь не розійшлися. Закохані не могли порозумітися, тому деякий час жили в різних кімнатах. За словами артистки, за крок до розриву вони посварилися через її поведінку. Врятувати відносини зірок допомогли відверті діалоги і загальна медитація.

Нагадуємо, що MamaRika довгий час приховувала факт, що знаходиться у положенні. А після публічної заяви про поповнення, вона розповіла, що ніяк не очікувала завагітняти так швидко. Артистка була шокована, коли дізналася про свій стан. Тепер зірка може розповісти про те, що стала мамою будь-якого дня. Сподіваємося, що зараз вона почувається добре і з легкістю перенесе пологи.

Схожі статті