Як виглядає 39-річна дочка Наталії Сумської, яка разом з онукою сидить на шиї знаменитої матері (ФОТО)

Відома українська актриса Наталія Сумська наважилася всій країні розкрити свої сімейні драми, про які розповідати не прийнято.

Наталю Сумську не можна назвати любителькою соціальних мереж. Вона тримає особисте життя далеко від очей шанувальників, не виставляючи його напоказ, однак від інтерв’ю все ж не відмовляється і постає в них максимально відвертою.

Так, нещодавно героїня нашої сьогоднішньої статті знялася в рубриці “Кава з перцем” програми “Зірковий шлях”, де розповіла про непросту ситуацію зі своєю 39-річною дочкою Дариною. Справа в тому, що останні три роки жінка живе за рахунок знаменитої матері, яка на додачу ще й 11-річну онучку вимушена забезпечувати.

Наталія Сумська
Наталія Сумська

Колись Дарина подавала великі надії. Вона закінчила естрадно-циркове училище, стала зіркою ансамблю прикордонних військ, а коли вийшла заміж і народила дочку, поставила співочу кар’єру на паузу. Втім, відновлювати вона її не поспішала і після декрету.

І нехай – кожен живе так, як хоче, але, за словами Наталії, Дарина зараз тільки і робить, що “просто живе на світі”. До такого життя вона прийшла після смерті чоловіка – музиканта Юрія Трофименко.

Дочка Наталії Сумської Дарина
Дочка Наталії Сумської Дарина

Коли помер зять Сумської, їй довелося самотужки забезпечувати дочку і онучку. Серце матері не крижане, тому вона намагалася допомогти доньці пережити горе, однак зірка й досі вирішує всі проблеми спадкоємиці. Ведуча інтерв’ю відмітила, що ніхто не вічний, як і Наталія, на яку цілком покладається Дарина – рано чи пізно її теж не стане. Ось що з цього приводу сказала артистка:

“Я казала про це, але вона [дочка] пояснює це: “Як Бог дасть”.

Наталія Сумська в програмі Зірковий шлях
Наталія Сумська в програмі Зірковий шлях

Сумська вважає, що цю рису характеру Дарина успадкувала від нині покійного батька Ігоря Мамая, який за часів їхнього шлюбу не горів бажанням шукати можливостей, а лише чекав, поки вони самі до нього прийдуть.

Схожі статті