Максим Галкін покинув Пугачову і двійнят та поїхав у Європу: росіяни залишилися без талановитого гумориста?

Максим Галкін повідомив, що покинув Росію без родини.

45-річний Максим Галкін щасливий у шлюбі з Аллою Пугачовою.

Щаслива родина

Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін і Алла Пугачова

Він це знову довів, коли влаштував пишну вечірку на честь свого ювілею. Артист організував свято, на якому була і Примадонна. Вона тепло його привітала і навіть поцілувала на публіці. Сам гуморист у своїй промові заявив, що його дружина завжди мала рацію – такий висновок він зробив за роки спільного життя. Зазвичай влітку подружжя разом з дітьми Лізою і Гаррі їздять на море, але вже другий рік вони вважають за краще залишатися вдома.

Залишив родину

Вже доволі тривалий час Примадонна не їздила у відпустку. Але для літніх прогулянок вона завжди вибирає жіночні образи. Однак, нещодавно Галкін повідомив, що кілька днів провів в Європі. Він зізнався, що поїздка була по роботі, тому Алли Борисівни і дітей з ним не було, що одразу ж помітили користувачі мережі.

Скріншот коментарів під публікацією Максима Галкіна.

На кадрах артист то гуляв серед пальм, то милувався картинами в музеї, то катався на човні в морі.

“Трошки пропав зі стрічки новин, але я тут з вами. Це я ходжу по музею. Я не зовсім тут, я від’їхав до Європи по роботі, виступав на приватному заході. Ну і за одне завжди користуюся можливістю відвідати який-небудь музей. За ці кілька днів мені вдалося потрапити відразу в три країни. Це я на Адріатиці. У цьому короткому відео атмосфера поїздки, забіг в парочку музеїв, викупався і приєднався до вуличних музикантів” – розповів Максим Галкін.

Шанувальники були раді тому, що артист зміг змінити обстановку. Багато хто помітив, що він навіть засмаг.

Схожі статті