Куди зник та як зараз виглядає Олександр Кривошапко: розлучення з Тетяною Денисовою вдарило по життю

Молодий співак Олександр Кривошапко колись був вельми обговорюваною особистістю, але після розлучення з хореографом Тетяною Денисовою він зник з медіаполя.

Кривошапко і Денисова познайомилися, коли йому було 19, а їй 31. Він був учасником вокального талант-шоу “Х-Фактор”, а вона вже вважалася вельми успішною і самодостатньою жінкою. Проте, не дивлячись на різницю в статусах і віці, між ними швидко спалахнули почуття, тому їх роман тут же став темою для обговорення.

Втім, закоханим було плювати на думку оточуючих, а вже через півроку спільного життя Олександр і Тетяна одружилися. Вони навіть повінчатися хотіли, але після бурхливої ​​сварки співак зібрав речі і з’їхав від танцівниці. З тих пір подружжя почало нескінченно з’ясовувати стосунки без надії на якийсь компроміс. Бувало, що вони не спілкувалися по півроку, перебуваючи у відносинах. Так поступово герої статті пройшли стадії закоханості, пристрасті, звикання одне до одного і в результаті дійшли до розриву.

Олександр Кривошапко і Тетяна Денисова
Олександр Кривошапко і Тетяна Денисова

Денисова продовжила свою кар’єру на телебаченні і в хореографії, а ось Кривошапко після розгульної юності кардинально змінив образ життя і подався у спорт. Вже кілька років Саша професійно займається боксом та час від часу навіть заробляє боями:

“Це вид спорту, який мене дисциплінував і зробив мене іншою людиною. З моїм темпераментом мені необхідна така 2-3-годинна віддушина в день”, – розповідав він в програмі “ЖВЛ”.

Олександр Кривошапко у ЖВЛ
Олександр Кривошапко у ЖВЛ
Олександр Кривошапко на боксерському ринзі
Олександр Кривошапко на боксерському ринзі

Але найбільше його змінило батьківство. У Кривошапко є чотирирічна дочка Аліса, яка з’явилася на світ від відносин з актрисою і моделлю Мариною Кінскі. Пара вже не разом, однак Олександр бере активну участь у вихованні дитини і підтримує дружній зв’язок з її матір’ю.

Олександр Кривошапко з донькою Алісою
Олександр Кривошапко з донькою Алісою

Що стосується творчості, то музикант переживає не найкращі часи – нещодавно він розірвав відносини з продюсером і наразі знаходиться в пошуку нового матеріалу.

Схожі статті