Олег Винник і Таюне вирішили розлучитися: шаленому коханню завадили непрості життєві обставини

Серце відомого українського співака Олега Винника, як припускає публіка, зайняте його бек-вокалісткою Таюне, роман з якою сповнений таємниць і чуток.

Чуттєві пісні про кохання разом з мужнім зовнішнім виглядом створили Олегу Виннику амплуа самотнього вовка, який здатний звабити будь-яку вовчицю. Однак артист сам зізнавався, що насправді серця не розбиває, а склеює. У звичайному житті виконавець хіта “Вовчиця” зразковий сім’янин, про що пишуть чи не всі вітчизняні ЗМІ.

Олег Винник
Олег Винник

Одного разу журналістам вдалося взяти інтерв’ю у викладача Олега з Канівського коледжу культури і мистецтв, саме там він зустрів Таїсію, який розповів про те, як зароджувалися їхні почуття.

Винник одразу запримітив скромну Сватко – не залишав її без знаків уваги. Дівчина їх приймала, тому поступово з друзів вони перейшли в статус пари і навіть зіграли гучне весілля на два села.

Молоді Олег Винник і Таюне за часів навчання в музичному коледжі

Після закінчення навчання Олег став наймолодшим солістом Черкаського народного хору, проте як тільки співоча кар’єра пішла в гору, він прийняв несподіване рішення залишити престижну, але малооплачувану роботу, і відправитися на заробітки до Німеччини.

Олег Винник в складі Черкаського народного хору
Олег Винник у складі Черкаського народного хору

Цей період життя був непростим для Винника і Таюне – вони фактично розійшлися на якийсь час, адже виконавцю потрібно було закріпитися на новому місці.

Вже після того як Олег став зіркою мюзиклів, до нього в Штутгарт переїхала і дружина. З тих пір закохані не розставалися і потім вже разом, а не поодинці вирушили підкорювати українського глядача.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник на сцені

Втім, навколо співака любовні інтриги не вщухають. Детальніше про це дивіться на YouTube-каналі Одна минута:

Схожі статті

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.