Чоловік Марічки Падалко більше не може стримуватися: Єгор Соболєв показав доньку, яку 18 років приховував

Марічка Падалко регулярно радує прихильників сімейними світлинами. Та мало хто знає, що в родині телеведучої не троє дітей.

Марічка Падалко реалізувалася не тільки у медійній кар’єрі, а ще й як мама та дружина. Шлюб з Євгором Соболєвим у неї другий, але дуже щасливий.

Марічко Падалко та Єгор Соболєв з дітьми
Марічко Падалко та Єгор Соболєв з дітьми

Цікаво, що до зустрічі з Єгором, Марічка була упередженою кар’єристкою. З першим чоловіком теледіва прожила понад 10 років, але дітей не було. Падалко пропадала на телестудії, креативила репортажі. Та, вийшовши заміж вдруге, вона відчула своє призначення бути мамою.

Не тільки у Марічки, а й у її чоловіка цей шлюб був другим. На відміну від дружини, у Єгора перша жінка народила доньку.

Падчерка Марічки Падалко

Доньку Єгора Соболєва відомо небагато. Чоловік майже не розповідає про неї, а тим паче про її матір в інтерв’ю. Дівчину звуть Аліса і їй вже 18 років. Навчається на економіста.

Марічка майже не згадує, що у її коханого є інші діти. Навіть спільних світлин зі своєю падчеркою не показує – лише рідні дітки. Тому, як спілкуються родичі та телеведуча – важко судити.

Та Єгор свою доньку показав в Інстаграмі. Політичний діяч поділився світлинами з дитинства Аліси.

З Алісою чоловік бачиться. Минулого року у дівчини був випускний вечір. Відзначали на березі річки. Єгор особисто прийшов, аби привітати свою старшу дитину.

Своєю донькою Єгор дуже пишається, вважає її дуже розумною та кмітливою. Проте, зараз його увага прикута до молодших дітей від Марічки Падалко. Малюки дуже потребують уваги батьків і тому родина часто проводить час разом.

Схожі статті