Екс-дружина Володимира Остапчука так і не видалила спільні фото та слова кохання: любить навіть попри суди?

Що зараз відбувається між Володимиром Остапчуком та його екс-дружиною?

Зараз стосунки Володимира Остачука та його колишньої дружини Олени Войченко нагадують бійку на рингу. Колись люди, які до безтями кохали одне одного, зараз воюють з будь-яких причин та без них. Олена не припиняє звинувачувати екс-обранця у зраді та брехні, а Володимир Остапчук намагається зробити з колишньої справжню злодійку.

Олена Войченко досі не видалила фото

Не дивлячись на той факт, що Олена Войченко не впускає можливості звинувачувати колишнього у численних зрадах, брехні та підлості, вона досі не видалила ані спільних фотографій, ані романтичних дописів до них з любовним підтекстом.

На особистій сторінці Олени в  соціальній мережі Instagram досі видніються щасливі обличчя , які ще не підозрюють, що скоро Володимир піде до Христини Горняк. Судячи з усього, вона і не збирається їх видаляти. Невже, Олена має якісь надії стосовно їхніх стосунків?

Нагадуємо, що не так давно Володимир Остапчук зізнався, що Олена Войченко намагається всіляко припинити його зустрічі з дітьми, і що йому доводиться їздити до дитячого садку, щоб побачити їх, адже у квартирі Олени він цього зробити не може. Останньою краплею стала ситуація на минулий неділі, коли він приїхав, а дітей не було вдома.

Скріншот сторінки Володимира Остапчука.

Володимир повідомив, що збирається подавати до суду на колишню дружину. Підписники мало того, що підтримали Остапчука, ще й запропонували боротися за опіку над дітьми. Мовляв, Войченко неадекватна і нібито варто спробувати це встановити законно. Сподіваємося, що колишньому подружжю вдасться знайти компроміс.

Схожі статті