Анна Богдан досі не забула колишнього чоловіка, хоча крутить роман з Михайло Заливако: “Душать спогади”

Анна Богдан часто обговорює з підписниками свого колишнього чоловіка, присвячуючи цій темі більше часу, ніж коханому.

Зараз Анна Богдан та Михайло Заливако насолоджуються компанією одне одного після закінчення романтичного проекту. Пара — одна з небагатьох учасників шоу по всьому світу, яким таки вдалося знайти кохання. Зараз вони працюють, подорожують і намагаються влаштувати спільний побут. Втім, деякі нюанси їхніх стосунків дивують. Наприклад, постійні згадки Анни Богдан про колишнього чоловіка Андрія.

Спогади душать Анну Богдан

На сторінці туроператорки можна знайти безліч загадок про її зруйнований шлюб, і як їй важко впоратися зі спогадами. Так, в останній публікації на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона розповіла, що на це рішення їй було зважитися дуже важко, і що через розлучення вона заробила депресію та зайву вагу. Цікавий факт, що Анна не змінила навіть прізвища після розриву і досі фігурує саме з прізвищем екс-чоловіка.

До цього Анна Богдан (Сторожук) зробила кілька зізнань в ефірі ток-шоу “Як вийти заміж?” на телеканалі СТБ. За словами дівчини, вона познайомилася з Андрієм Богданом в якомусь закладі. Спочатку юрист зовсім не сподобався дівчині. Але пізніше він попросив дівчину допомогти йому вибрати одяг, вона погодилася – і понеслося. Потім була екскурсія до Чорнобиля і багато загальних  інтереси.

Пара розлучилася в 2019 році. Після розлучення вони не бачаться і не спілкуються, це була ініціатива дівчини. Тому Анна, за її словами, не знає, що думає екс-чоловік про її участь в романтичному шоу.

Вона каже, що колишній чоловік сильно її ревнував, просив не працювати. При цьому ніякого фізичного насильства у відносинах з Богданом не було.

Схожі статті