Леся Нікітюк — головна конкурентка Каменських: зірка наважилася на зміни, які зовсім не на руку Насті

Леся Нікітюк змінила імідж та стала копією відомої співачки.

Леся Нікітюк та Настя Каменських давно знайшли свої сценічні образи, і ніколи їм не зраджували. Телеведуча — суперблондинка з легкими жартами та завжди несерйозним підходом до розмов, а Настя Каменських — зваблива кучерява брюнетка з пишними формами. Хтоб міг подумати, що одна з них стане наступати на п’яти іншій. Втім, це сталося.

Леся Нікітюк копіює Настю Каменських?

Так давно на особистій сторінці Лесі Нікітюк в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, на які зірка з’явилася у зовсім іншому амплуа. Так, відома телеведуча вирішила походити з кучерявим волоссям і показала, що їй пасує не гірше, ніж дружині Потапа. Але навряд їй вдасться вкрасти статус головною кучеряшки країни.

Настя Каменських
Настя Каменських

Однак, не зрозуміло чи збирається вона залишатися у цьому образі надовго, чи це лише випадок, коли Лесі захотілося урізноманітнити стрічку Instagram.

Варто відмітити, що останнім часом Лесі Нікітюк дійсно багато експериментують з власною зовнішністю, наче натякаючи на те, що їй набрид усім звичний образ.

Нагадуємо, що нещодавно Михайло Заливако зробив жартівливу пропозицію руки і серця Лесі Нікітюк прямо у студії телепередачі. Екс-холостяк став на одне коліно імітуючи пропозицію, а телеведуча тримала у своїх руках листочок з надписом “Міша, я згодна”. Варто додати, що це не перший інцидент за участю цих двох. Раніше, у мережі спливла переписка зірок, яка була злита хакерами. На ній Міша також відкрито фліртував з Лесею. Анна Богдан відреагувала на витівку коханого спокійно.

Схожі статті