Ірина Федишин вийде заміж вдруге: що відомо про нареченого, який розщедриться на весілля на Мальдівах

Відома українська співачка Ірина Федишин готується вийти заміж вдруге. Зірка обіцяє влаштувати не просто сімейне весілля, а дуже велике і пишне торжество.

Біляву виконавицю Ірину Федишин називають Примадонною Галичини і золотим голосом України. Слухачі її обожнюють і з нетерпінням чекають у кожному куточку країни, тому її гастрольний графік завжди розписаний далеко вперед. Навіть у такі непрості карантинні часи. На естрадний олімп вона прорвалася стрімко, але живе героїня статті не тільки кар’єрою.

У 2006 році Федишин вийшла заміж за продюсера Віталія Човника, який просуває дружину на сцені. Весілля закохані відзначали з розмахом, на урочистостях були присутні більше сотні гостей.

Весілля Ірини Федишин і Віталія Човника
Весілля Ірини Федишин і Віталія Човника
Весілля Ірини Федишин і Віталія Човника
Весілля Ірини Федишин і Віталія Човника

Пара разом досягла успіхів, в тому числі і фінансових, адже коли вони тільки зустрілися, то похвалитися матеріальним благополуччям не могли. У численних інтерв’ю знаменитість зізнається – вона ревнива, тому вдячна долі за можливість працювати разом з коханим. Втім, він і сам не дає приводів засумніватися у вірності.

Ірина з Віталієм виховують двох синів – десятирічного Юрія і п’ятирічного Олега, в цьому році молодшому виповниться 6. А зовсім скоро Федишин та Човник відсвяткують 15 років подружнього життя, з нагоди чого вони вирішили втілити давню мрію в життя та влаштувати грандіозне свято на Мальдівах. Ось що співачка розповіла про це Каті Осадчій в програмі “Світське життя“:

“Ми готуємо сюрприз. Це не просто таке весілля буде сімейно-родинне, а це буде таке дуже велике весілля”.

Ірина Федишин з чоловіком та синами
Ірина Федишин з чоловіком та синами

Що стосується весільної сукні, то його зірка поки не придбала, але вже придивляється.

Схожі статті