Як виглядають семеро дітей журналіста Дмитра Гордона, яких може й не семеро – може ще більше (ФОТО)

Відомий український журналіст Дмитро Гордон може похвалитися не тільки запаморочливою ​​кар'єрою, а й статусом багатодітного батька.

У послужному списку Дмитра Гордона численні інтерв’ю з відомими особистостями різної величини, починаючи від політиків і закінчуючи артистами. Він розпитує знаменитих гостей про всі подробиці їхнього життя, зате свої секрети не розкриває. Деякі джерела приписують Гордону чотири шлюби, проте достовірно відомо лише про двох його дружин.

З першою Оленою Сербіною Дмитро познайомився ще в юності. Їм вдалося створити міцну родину, в якій народилося четверо дітей. Настаршому Ростиславу 29, він випустився з Київського інституту міжнародних відносин, захоплюється фотографією. Другий син Дмитро закінчив Музичний коледж Берклі в Бостоні, а також в свої 26 він є чотириразовим чемпіоном Європи з об’єднаних єдиноборств. Ще у пари є 22-річна дочка Єлизавета та 20-річний син Лев.

Дмитро Гордон та його перша дружина Олена Сербіна
Дмитро Гордон та його перша дружина Олена Сербіна
Старший син Дмитра Гордона Ростислав
Старший син Дмитра Гордона Ростислав
Дочка Гордона Єлизавета
Дочка Гордона Єлизавета
Дмитро Гордон-молодший
Дмитро Гордон-молодший

Варто зазначити, що, судячи з біографії журналіста у Вікіпедії, двох старших синів йому народила не Сербіна, а дві інші жінки. Втім, ніяких деталей з приводу цього у медіаполі немає, тому вважається, що усі четверо старших спадкоємців з’явилися на світ у першому шлюбі Дмитра.

Здавалося б, такі міцні відносини нічого не може зруйнувати, однак в 2011 році Гордон почав виходити в світ з молодою колегою по цеху – журналісткою Олесею Бацман. Вона і стала його другою дружиною, а про причини розлучення з Оленою герой статті не розповідає.

Дмитро Гордон і його друга дружина Олеся Бацман
Дмитро Гордон і його друга дружина Олеся Бацман

Олеся молодше Дмитра на цілих 17 років, проте, вона все одно вийшла за нього заміж і народила трьох дітей, причому всі – дівчатка. У 2012-му у пари народилася дочка Санта, в 2016-му – Аліса, в 2019-му – Ліана. Чи збирається щасливе подружжя зупинятися на досягнутому в плані кількості дітей – невідомо.

Доньки Дмитра Гордона від другого шлюбу з Олесею Бацман
Доньки Дмитра Гордона від другого шлюбу з Олесею Бацман

Гордон пишається усіма своїми спадкоємцями і не втомлюється радіти їхнім успіхам, а дружина Олеся зуміла поєднати турботу про чоловіка і доньок не на шкоду самореалізації. Схоже, в їхній родині панує повна ідилія.

До речі, в інтерв’ю для програми ЖВЛ на запитання про кількість нащадків Дмитро сказав, що в якийсь момент збився з рахунку:

“Ви знаєте, насправді дітей може й не семеро, може ще більше”, – пожартував чоловік.

Родина Дмитра Гордона
Родина Дмитра Гордона
Усі семеро дітей Дмитра Гордона
Діти Дмитра Гордона

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".