Дружина Андрія Джеджули зі сльозами на очах заявила, що боїться шоумена: “Він неадекватний”

Дружина українського шоумена Андрія Джеджули різко висловилася про свого чоловіка, якого вона, судячи з усього, боїться.

З’ясування відносин між Андрієм Джеджулою і Юлією Леус триває вже не перший місяць. Їх шлюб почав тріщати по швах ще до народження спільної дочки Аделіни. Будучи вагітною, Юля потрапила в лікарню через велику ймовірність викидня, і звинуватила в цьому чоловіка.

Зараз вони живуть під одним дахом, але спілкуються тільки з приводу дитини. Втім, Леус стверджує, що Джеджула займається донькою тільки для ідеальної картинки в соціальних мережах.

Скріншот з Інстаграму Андрія Джеджули
Скріншот з Інстаграму Андрія Джеджули

Днями дружина шоумена заразилася ковідом і з’їхала з Аделіною на іншу квартиру, щоб уберегти інших членів сім’ї. Однак Андрій влаштував через це справжній скандал – заявив в поліцію про зникнення дружини і чотиримісячної дочки.

Андрій Джеджула заявив про зникнення дружини та дочки
Андрій Джеджула та Юлія Леус з новонародженою донькою

Юлії довелося повернутися і лікуватися вдома, де вона не може відчувати себе спокійно. Добиває жінку поведінку чоловіка, який для своїх підписників в Інстаграмі демонструє, який він турботливий тато. У відповідь на це Леус назвала Джеджулу неадекватним і чудовиськом, після чого зізналася, що чекає на переїзд більше за все на світі:

“Я дуже погано себе почуваю, але я, звичайно, прокоментую це чудовисько, яке виставляє у себе сторіз, як він годує дитину. Тепер він виставляє, як він памперси загортає в трикутник… Це просто хвора людина. Він неадекватний, у нього з головою не все добре. Я вже просто рахую дні, коли я вилікуюсь і заберу звідси дитину”.

Скріншот з Інстаграму Юлії Леус
Скріншот з Інстаграму Юлії Леус

“Ви пишете, як мені не страшно залишати з цим неадекватом дитину. Страшно, звичайно, я сплю через раз, прокидаюся і йду дивитися, що і як”.

Настільки різке висловлювання Юлі стало черговим приводом для сімейного скандалу, через який вона не може набратися сил і долікуватися:

“Скажіть, будь ласка, як тут долікуватися, якщо тварина приходить з вулиці і починає мені погрожувати, щоб я до завтрашнього вечора сказала, що це був у мене емоційний сплеск, що це все не правда – те, що я говорила. Або завтра ввечері мені буде… Кранти. Ось як мені долікуватися? Скажіть, будь ласка. Або що з ним робити?”.

Скріншот з Інстаграму Юлії Леус
Скріншот з Інстаграму Юлії Леус

Дійшло до того, що Леус викликала поліцію, проте Джеджули в цей момент вдома не було. Шоумен же воліє мовчати і не коментувати ситуацію.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.