Дан Балан показав маленьку дівчинку з хвостиками і ніжно притулив до себе: крім старшого сина, є й донька?

Дна Балан приховує від своїх прихильників майже усе. Може ця дівчинка дійсно є його донькою?

Незважаючи на те, що Дан Балан щосили намагається приховати особисте життя від сторонніх очей, йомц все гірше це вдається. Так, до мережі постійно потрапляють кадри, на яких він проводить час з різними моделями та прихильницями, а іноді можна побачити і родинні свята, на які Дан Балан приїжджає з США, де він мешкає.

Діти Дана Балана

Дан Балан здивував фанатів загадковим фото
Дан Балан 

Відомо, що у молдавського виконавця є лише один син Алан, який народився у шлюбі з Еллою Крупеніною. Зіркова пара не протрималася разом довго, і згодом співак подав на розлучення. За неофіційними даними причиною розриву стали ревнощі дружини співака. Хлопчик залишився з матір’ю. Деякий час вони проживали разом в Ізраїлі, але потім змінили місце проживання. Подейкують, що зараз Алан з мамою знаходяться в Румунії.

Нещодавно на фан-акаунті присвяченому творчості Дана Балана з’явилася світлина, на якій артист постав поруч з маленькою дівчинкою. Знаменитість та його маленька супутниця дуже схожі між собою, і можна було-б подумати, що це батько та донька. Але вже зовсім скоро з’ясувалося, що це його архівна світлина з племінницею Еліс. Матір’ю дівчинки є сестра Дана Сонда. На привеликий жаль, у житті Балана досі не з’явилася маленька жінка, яка могла б розтопити його серце.

Нагадуємо, що не так давно Дан Балан та Тіна Кароль потрапили у серйозний скандал через заяву Володимира Завадюка. Так, продюсер розповів про те, що роман артистів був лише піаром. Обидвом співакам довелося виправдовуватися перед фанатами, які розгнівалися на своїх кумирів через обман.

Схожі статті